Hatalmas balhé a stúdióban! BOTRÁNY a hazai tévézés történelmében! Csobot Adél és Gáspár Laci is összeugrott!I Nézd meg míg le nem törlik! Figyeljék MIT csináltak: (Videó)


Szombat este láthatták a nézők az X-Faktor második adását, amelyen még mindig a válogatón történteket kísérhetjük nyomon. Két zsűritag azonban, Csobot Adél és Gáspár Laci különösen nehezen tudott dűlőre jutni a versenyzők sorsát illetően. Hol egyik, hol másik adta be a derekát, hogy továbbjuthasson egy-egy jelentkező, azonban végül már pattanásig feszült a hangulat, így szó szerint felrobbant a stúdió.
A legnagyobb vita akkor robbant ki közöttük, mikor a Prove zenekar továbbjutásáról kellett dönteniük. Adél próbálta a közönség segítségével meggyőzni Lacit, aki ennek ellenére is nemet mondott a produkcióra. Nagyot csalódtam most benned Laci, mert ezt nem gondolhatod komolyan - mondta Adél, aki sírva is fakadt. "Ez most nem volt szép, ez undorító volt" - vágta hozzá Lacihoz könnyekkel küszködve Adél, aki nem tudta meggyőzni a többi mentort a zenekar továbbjutásáról, így őket nem láthatjuk viszont a Táborban. Szombat este láthatták a nézők az X-Faktor második adását, amelyen még mindig a válogatón történteket kísérhetjük nyomon.
Két zsűritag azonban, Csobot Adél és Gáspár Laci különösen nehezen tudott dűlőre jutni a versenyzők sorsát illetően. Hol egyik, hol másik adta be a derekát, hogy továbbjuthasson egy-egy jelentkező, azonban végül már pattanásig feszült a hangulat, így szó szerint felrobbant a stúdió. A legnagyobb vita akkor robbant ki közöttük, mikor a Prove zenekar továbbjutásáról kellett dönteniük. Adél próbálta a közönség segítségével meggyőzni Lacit, aki ennek ellenére is nemet mondott a produkcióra. Nagyot csalódtam most benned Laci, mert ezt nem gondolhatod komolyan - mondta Adél, aki sírva is fakadt.
"Ez most nem volt szép, ez undorító volt" - vágta hozzá Lacihoz könnyekkel küszködve Adél, aki nem tudta meggyőzni a többi mentort a zenekar továbbjutásáról, így őket nem láthatjuk viszont a Táborban. A teljes felvétel alább tekinthető meg erről: