GYÁSZ: Most jött a megrázó hír! TRAGIKUS körülmények között Elhunyt a sztárséf.. Mi lesz így az itthon nagyon népszerű főzőműsorral?!


Most jött a megrázó hír! Elhunyt a sztárséf..Mi lesz most így a főzőműsorral? Többször is megküzdött a rákkal a sztárséf.Nem sokkal a 18. születésnapja előtt hunyt el Fuller Goldsmith, aki megnyert egy brit főzőversenyt. A fiatal sztárséf halálhírét zokogva jelentette be az édesanyja. Hároméves kora óta küzdött leukémiával, s már négyszer leküzdötte a gyilkost kórt.
A nyilvánosság előtt 2020 augusztusban jelentette be, hogy kigyógyult a rákból, de idén februárban agydaganatot diagnosztizáltak nála. Fuller nem esett kétségbe, készen állt, hogy ismét legyőzze a gyilkos kórt. Az elmúlt hetekben az állapota változó volt, hol rosszabb, hol jobb állapotban volt. „Tudtuk, hogy elfáradt és kész feladni, de álmunkban sem gondoltuk volna, hogy arra ébredünk, meghalt.
Tegnap még jól volt, meccset nézett, játszott. De legalább álmában, békésen hunyt el, nem voltak fájdalmai" – mondta Fuller édesanyja.

AKTUÁLIS:

Főoldal