GYÁSZ: Ma az angyalok magukhoz szólították az én kicsi Kinga babámat és erről a magyar egészségügy tehet! Az OKA TÖBB mint felháborító: Háborog a lelkünk, Nyugodjon Békében! Olvasd el, mert a Te babáddal is előfordulhat!

Egy édesanya, megosztotta a történetét, ami borzalmas lehetett számára, de megtette, hogy másokat is figyelmeztessen: A babák immunrendszere még nem teljesen fejlett, ezért egy darabig nem tanácsos idegeneket a közelükbe engedni. "Anyukák!Többen kérditek most tőlünk,mi is történt.A kislányom csütörtök délelőttig jól volt,játszott,huncutkodott.eltettem aludni délben,fél 2 kor ébredt,mikor fel akartam venni,éreztem hogy lázas-38,8 volt.adtam be neki Nurofent,ami levitte a lázát 37,8-ra.Azt hittem azért lázas,mert jön a foga! Aztàn evett pépet,cicizett,elvolt.picit sírósabb volt,de még mindig jól volt.
Elaludt ismét fél 5 körül.majd felébredt,mértem a làzàt-39,1 volt.ettől magasabbra nem ment fel.elkészülődtünk,s bementünk a sürgősségire. A doktor úr megvizsgálta,mondta hogy inkàbb maradjunk bent a kórhàzban-olyan furcsa a kicsi.felmentünk,vettek tőle törletet, kapott zacskót amibe kellett volna pisilnia.széklete volt,abból is vettek mintát.38,8 volt a làza. Megetettem,majd elvitték injekcióra és bekötötték neki az infúziót. Màr bágyadt volt,de ciciztettem,mert nem volt pisije. Közben telt az idő.... Fél 10 kor elaludt,hazajöttem a dolgokért,visszamentünk a férjemmel,s volt az arcàn 1 folt,a szàja kék volt,ő pedig hideg.
Mondtuk nővérkének,megmérte a làzàt,36 volt. Pisi még mindig nem volt,de a mellkasàn is jött 1 sötét folt,meg több halvàny. Fél 12 kor kérdeztem nővérkétől-ez nem agyhàrtyagyulladàs? Egyre jöttek ki rajta a foltok,jött a doktornő,megnézte,mondta hogy kapjon antibiotikumot úgy éjfélkor!!! fél 1 kor szúrtak neki még érbe,aztàn jött a mentő,felmentünk vele Pozsonyba-2 kor értünk be Kramáriba!!! A mentőben fogta a kezem,bàgyadt volt,kereste a cicit,bekapta az infúziós kezét,azt ràgcsàlta. Aro-ra vittèk,nem mehettünk be.4 kor jött ki az orvos,behívott minket,s elmondta,hogy 10% az esélye az életbemaradásra!!!Beengedtek minket hozzá,gépekre volt kapcsolva,folyamatosan álltak le az életfunkciói,teste teljesen kiütéses ...
Összetörtünk férjemmel,csak sírtunk-mondtuk neki,ne adja fel!küzdjön!hazajöttünk,fél 1 re visszamentünk-bementünk hozzá,s màr csak a gépek tartották életben, beszéltünk neki,elmondtuk mennyire szeretjük,s ha már nincs ereje küzdeni,akkor elengedjük... Pénteken fél 2 kor felment az angyalkákhoz az én kicsi babám... A diagnózis: agyhártyagyulladás,s a legagresszívabb fajta!!!Hogy kitől-mitől kapta el??? >> Prevenar 13-mal 2x volt oltva,nem volt beteges...Azonban elkaphatta 1 puszival,1 tüsszentéssel...vannak olyan emberek,akik hordozók,de nem tudnak róla,s a kicsiknek még nem erős az immunrendszerük. visszagondolva nagyon sok idő ment el mindenhol-papírok kitöltésével,kórhàzba való felvétellel,àtszállítási papírokkal-ahelyett hogy azonnal antibiotikumot kapott volna!!!
Miért nem lehet a mai gyors világban előbb ellátni a beteget s azután a papírokat töltögetni? Miért nem lehet a mentő már úton s a papírok elektronikusan? Tudom hogy Kingust ez már nem hozza vissza,s Nem is akarunk hibàztatni senkit,csak érthetetlen ez az egész!!!" Nyugodj Békében Te kis drága lélek! Egy megosztással adózzunk emléke előtt!