GYÁSZ: Ma az angyalok magukhoz szólították az én kicsi Kinga babámat és erről a magyar egészségügy tehet! Az OKA TÖBB mint felháborító: Háborog a lelkünk, Nyugodjon Békében! Olvasd el, mert a Te babáddal is előfordulhat!

Egy édesanya, megosztotta a történetét, ami borzalmas lehetett számára, de megtette, hogy másokat is figyelmeztessen: A babák immunrendszere még nem teljesen fejlett, ezért egy darabig nem tanácsos idegeneket a közelükbe engedni. "Anyukák!Többen kérditek most tőlünk,mi is történt.A kislányom csütörtök délelőttig jól volt,játszott,huncutkodott.eltettem aludni délben,fél 2 kor ébredt,mikor fel akartam venni,éreztem hogy lázas-38,8 volt.adtam be neki Nurofent,ami levitte a lázát 37,8-ra.Azt hittem azért lázas,mert jön a foga! Aztàn evett pépet,cicizett,elvolt.picit sírósabb volt,de még mindig jól volt.
Elaludt ismét fél 5 körül.majd felébredt,mértem a làzàt-39,1 volt.ettől magasabbra nem ment fel.elkészülődtünk,s bementünk a sürgősségire. A doktor úr megvizsgálta,mondta hogy inkàbb maradjunk bent a kórhàzban-olyan furcsa a kicsi.felmentünk,vettek tőle törletet, kapott zacskót amibe kellett volna pisilnia.széklete volt,abból is vettek mintát.38,8 volt a làza. Megetettem,majd elvitték injekcióra és bekötötték neki az infúziót. Màr bágyadt volt,de ciciztettem,mert nem volt pisije. Közben telt az idő.... Fél 10 kor elaludt,hazajöttem a dolgokért,visszamentünk a férjemmel,s volt az arcàn 1 folt,a szàja kék volt,ő pedig hideg.
Mondtuk nővérkének,megmérte a làzàt,36 volt. Pisi még mindig nem volt,de a mellkasàn is jött 1 sötét folt,meg több halvàny. Fél 12 kor kérdeztem nővérkétől-ez nem agyhàrtyagyulladàs? Egyre jöttek ki rajta a foltok,jött a doktornő,megnézte,mondta hogy kapjon antibiotikumot úgy éjfélkor!!! fél 1 kor szúrtak neki még érbe,aztàn jött a mentő,felmentünk vele Pozsonyba-2 kor értünk be Kramáriba!!! A mentőben fogta a kezem,bàgyadt volt,kereste a cicit,bekapta az infúziós kezét,azt ràgcsàlta. Aro-ra vittèk,nem mehettünk be.4 kor jött ki az orvos,behívott minket,s elmondta,hogy 10% az esélye az életbemaradásra!!!Beengedtek minket hozzá,gépekre volt kapcsolva,folyamatosan álltak le az életfunkciói,teste teljesen kiütéses ...
Összetörtünk férjemmel,csak sírtunk-mondtuk neki,ne adja fel!küzdjön!hazajöttünk,fél 1 re visszamentünk-bementünk hozzá,s màr csak a gépek tartották életben, beszéltünk neki,elmondtuk mennyire szeretjük,s ha már nincs ereje küzdeni,akkor elengedjük... Pénteken fél 2 kor felment az angyalkákhoz az én kicsi babám... A diagnózis: agyhártyagyulladás,s a legagresszívabb fajta!!!Hogy kitől-mitől kapta el??? >> Prevenar 13-mal 2x volt oltva,nem volt beteges...Azonban elkaphatta 1 puszival,1 tüsszentéssel...vannak olyan emberek,akik hordozók,de nem tudnak róla,s a kicsiknek még nem erős az immunrendszerük. visszagondolva nagyon sok idő ment el mindenhol-papírok kitöltésével,kórhàzba való felvétellel,àtszállítási papírokkal-ahelyett hogy azonnal antibiotikumot kapott volna!!!
Miért nem lehet a mai gyors világban előbb ellátni a beteget s azután a papírokat töltögetni? Miért nem lehet a mentő már úton s a papírok elektronikusan? Tudom hogy Kingust ez már nem hozza vissza,s Nem is akarunk hibàztatni senkit,csak érthetetlen ez az egész!!!" Nyugodj Békében Te kis drága lélek! Egy megosztással adózzunk emléke előtt!

AKTUÁLIS:

Főoldal