GYÁSZ: ILYEN tragikus körülmények között halt meg egy férfi a 4-es metrón tegnap! SENKI NEM segített neki, csak nézték! Ám sajnos van itt még más is! Tényleg ilyen ALJAS országban élünk?? FIGYELJÉK mi történt:


Senki nem segített, nem nyújtott elsősegélyt a 4-es metrón összeeső utasnak. Rettenetes történetről számolt be a Metróért Egyesület a Facebook oldalán, miszerint hétfőn rosszul lett egy utas a 4-es metrón, ám a többi utazó ahelyett, hogy segített volna neki, inkább nem foglalkoztak vele.
Az utas, mire a szerelvény beért a végállomásra, életét vesztette és már nem lehetett rajta segíteni. – Tegnap egy utas rosszul lett a 4-es metró egyik szerelvényében. A végállomásra érve már nem lehetett segíteni rajta, elhunyt. Senki sem segítséget nem nyújtott és segítséget sem kért embertársunkért.
– írta a Metróért Egyesület a Facebookon, majd felhívták a figyelmet arra, hogy a segélykérő használata azonnali kapcsolatot teremt a központi vonalirányítással és a kameraképet is azonnal a diszpécser monitorára teszi. Forrás: BLIKK