Figyelmeztetés minden nő és édesanya számára! Soha NE fogyassza el a csirkének EZT a részét!! Az oka egészen megdöbbentő és sajnos IGAZ! Erről mindenkinek tudnia kell! Terjesszétek, mert életeket menthet!!


Figyelmeztetés minden nő számára!!! Soha ne edd meg a csirkének ezt a részét! Az ok megdöbbentő! Fontos! Ez egy valós történet és ha elolvasod ezt a cikket, több információhoz juthatsz a figyelmeztetéssel kapcsolatban: “Egy barátom nemrég egy műtéten esett át. Növekedett a méhében egy ciszta, ezt távolították el. Az eltávolított ciszta tele volt sötét színű vérrel.
Azt hitte, hogy a műtét után sokkal jobb állapotban lesz, de sajnos nem így történt. Igaz, hogy egy ideig javult az állapota, de néhány hónappal a műtét után visszaesett. Elment a nőgyógyászához egy konzultációra, ahol az orvos egy meglepő és egyben váratlan kérdést tett fel neki. Megkérdezte, hogy fogyasztott-e gyakran csirke szárnyat, mire ő azt válaszolta, hogy igen. Vajon honnan ismerheti az étkezési szokásait? “Sok szakértő a világon azt állítja, hogy a csirkékbe különböző szteroidokat fecskendeznek, hogy felgyorsítsák a növekedésüket.
Teszik ezt úgy, hogy a boltok polcain vizuálisan eleget tegyenek a társadalmi igényeknek. Ez az igény nem más, mint hogy gyönyörű nagy csirkékhez jussunk hozzá. A csirkéknél a befecskendezett szteroidok legnagyobb koncentrációban, a nyakban és a szárnyban találhatók. Meg kell, állapítani, hogy ezek a szteroidok szörnyű hatással vannak a szervezetre, mert ugyan gyorsítják a csirke növekedését, azonban az emberi szervezetnek ez kifejezetten méreg!

AKTUÁLIS:

Főoldal