Felszerettem volna próbálni egy ruhát a New Yorkerben a hatalmas leárazások miatt, EKKOR EZ A PÁRBESZÉD hallatszott ki a raktárból és azt hitték nem hallom.. 60 éves vagyok, de ILYENBEN még nem volt részem! Kérlek olvassátok el minél többen! Szeretném, hogy eljusson mindenkihez!


Simonfi Mártonné (61) küldte be nekünk az esetet és kérte, hogy osszuk meg a lakossággal, mert borzalmasan felháborítja őt és nyugdíjas társait az, ami szombat délelőtt a WestEndben lévő New Yorkerben történt a Glamour napi bevásárlás közben. Miután kiválasztottam egy számomra tetszetős nadrágot, bementem és felpróbáltam, de nem volt jó a méret, ezért kérték barátnőim az eladót, hogy legyen kedves hozni egyel nagyobb méretet belőle.
Körülbelül 1 perc múlva nagyon kedvesen és mosolygósan azt mondta a hölgy, hogy nem talál belőle, de megnézi a raktárban. Nem telt el 20 másodperc és arra lettünk figyelmesek az öltöző másik oldaláról a kedves, mosolygós körülbelül 20 éves hölgy hangosan kiabálja, hogy “Segítsetek már egyel nagyobbat találni ennek a vén dagadt nyuggernek!” Erre egy másik, mélyebb női hang: “Küld el a pics*ba a vén Qrv@t!”
Nagyon jó kedvünk volt egész délelőtt… eddig a pillanatig. Gondolhatják, hogy milyen kellemetlenül éreztem magam. Pedig mindig igyekszem kedves és türelmes lenni az eladókkal, különösen így az ünnepek környékén, tudom, hogy hatalmas hajtás van. De ez azért több volt a soknál… Nem szóltunk semmit, csak felöltöztem és kimentünk az üzletből….Szerintetek mit kellett volna tennem?

AKTUÁLIS:

Főoldal