Fegyvert rántott egy férfi szegeden EBBEN az üzletben, mert nem tartották be a megfelelő távolságot, és.. Szomorú vége lett: - Mivé lettünk emberek?!


Vannak a vírustagadók, vannak a hívők és vannak azok, akiknek már minden mindegy, csak legyünk túl ezen az egész vírus nyavalyán, ugyanis ez már nem a megélhetésről, hanem a túlélésről szól. Egy biztos, a lakosság körében már pattanásig feszül a helyzet. A kormány csak nyomatja az oltási kampányát, miközben egyeseknek már az étkezésre sincs elegendő pénzük. Munkahelyek ezrei szűntek meg és még mindig nem tudjuk, hogy mikor lesz vég véglegesen a vírus görög ábécéjét is kemerű varinánsoknak.
Most egy szegedi bolt előtt estek egymásnak a vásárlók. Egyikük egy gázpisztollyal fenyegetőzött. A két ember ellen garázdaság gyanújával folyik eljárás. Két vásárló esett egymásnak egy szegedi közértben, mert az egyikük nem tartotta be az előírt távolságot, ami másfél méter ugyebár. Szó szót követett és a vita annyira eldurvult, hogy a biztonsági őrnek kellett őket kizavarni a boltból. Mindez kedd este, az üzlet bezárása előtt nem sokkal történt. Az esetet több ember is végignézte. A szemtanúk szerint az egyikük gázpisztolyt rántott elő a verekedés közben. Az ellenfele kicsavarta a kezéből a fegyvert és átadta a biztonsági őrnek, aki ez idő alatt már értesítette a rendőrséget is.
A ma.hu-nak egy szemtanú így nyilatkozott: “Először oda sem figyeltem, ilyenkor mindenki feszült, elhangzik itt is egy-két ingerült mondat, főleg este. De akkor már én is nagyot néztem, amikor lökdösődni kezdtek a kasszáknál.” “Kilökdösték egymást az ajtón, aztán összekapaszkodva legurultak a kinti lépcsőn, de ahogy láttam, még ott is ordítottak és csépelték egymást, majd egy vendég és egy kasszás rohant oda. Ekkor még nagyobb sivalkodás volt, hallottuk, ahogy ordítják, hogy fegyver van nála”- állította egy másik vásárló a portálnak. A szervek nem sokkal a bejelentés után a helyszínre érkeztek. A szemtanúk szerint bilincsben vitték el az üzekedőket.
A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-Főkapitányság sajtószóvivője szerint mindkét embert kihalgatták, majd elengedték őket. Ellenük garázdaság gyanújával indítottak eljárást. A gázpisztolyt előrántó férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanújával indult eljárás.

A kihívóan erőszakos, közösségellenes magatartásért, ha az megbotránkozást, riadalmat kelt, akkor olyan vétségnek számít, amiért két év is járhat az elkövetőknek a Büntető Törvénykönyv szerint. Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal