Ettől te is dobsz egy hátast!! EZ a ritka gyönyörű nő Bochkor Gábor ÚJ szerelme! Várkonyi Andi ezen alaposan kiakadt és ÍGY reagált.. Figyeljék ki Ő: (ÚJ Fotók!)


Végre bemutatták Bochkor Gábor új társát: ez hölgy hallható a Retro Rádión. Sokáig tartották lázban a rajongókat azzal kapcsolatban, hogy ki fogja helyettesíteni a Retro Rádio műsorvezetőjét, Anettet. Az Instagramon először csak részleteket mutattak be a hölgyről, aki ideiglenesen Bochkor Gábor új társa, de végül úgy döntöttek, nem húzzák tovább az időt, és végre megmutatták a rajongóknak a hölgyet.
Bochkor Gábornak új társa lett, ugyan csak ideiglenesen. Egyes pletykák szerint azonban több is lehet köztük, mint munkakapcsolat, hiszen stúdión kívül is látták már őket többször együtt. "Jó, nem játszunk tovább az idegeitekkel Bemutatjuk Gudovics Évit, aki helyettesíti Anettet még a jövő héten is" - írták. A rajongók, habár szeretik Anettet, nagyon örülnek az új műsorvezetőnek is. A képeket a gyönyörű hölgyről alább megtekinthetik: