Ekkor köszönt be hazánkba a brutálisan kemény tél! EZ már biztos! ITT az időpont! Ami jön, arra jobb ha mindenki felkészül:

Az előrejelzések szerint a nagy fagy november 21-én érkezik, és egészen december 30-áig eltart. A december faggyal indít, 2-án és 3-án enyhülni fog az idő, 5-én jó időre számíthatunk, de hideg lesz. 6-án 7-én és 8-án érkezik a hó. 9-én felhős lesz az idő, 10-én és 11-én nagyon hideg lesz, 12-én még az erős szél miatt még hidegebbnek fogjuk érezni az időt.
13-án 14-én és 15-én lesz részünk szélben, fagyban és egy kis melegben is – a Dávid naptár szerint, írja a hitelforum.hu. Karácsonykor azonban dermesztő hideg árnyékolja be az ünnep hangulatát – a legnagyobb fagyra 20-a és 25-e között kell számítani, erre érkezik majd a hó 27-én, 28-án és 29-én. Januárban hóesésre, hatodikától kemény fagyra számíthatunk, ami egész hónapban kitart.
A február eleje ismét fagyot és 6-ától havat hoz, utána kicsit enyhül az idő, de hó közepétől ismét visszatér a hó, és a fagy is egészen 29-éig kitart. Az idei tél belecsúszik a tavaszba. Márciusban is havazni fog, kemény szélviharok keserítik meg az életünket, de március 21-e után végre megérkezik a tavasz.