TRAGÉDIA! GYÁSZ: 1 perce érkezett! Saját kezével vetett véget életének egy rendőr Budapesten, mert.. NAGYON szomorú az OKA és hogy MIT TETT magával: - Nyugodjon Békében!

1 perce érkezett! fejbe lőtte magát egy rendőr Budapesten! NAGYON szomorú az OKA: A Blikk információi szerint a mai nap folyamán a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik hivatásos dolgozója fejbe lőtte magát Budapesten az autójában.
Az Országos Rendőr-főkapitányság részéről megerősítették az információnkat: tájékoztatásukban azt írták, hogy október 1-én 12 óra után egy budapesti, 12. kerületi parkolóban álló gépkocsiban holtan találták a rendőrség egy hivatásos állományú tagját. A férfi önkezűleg vetett véget az életének, feltehetőleg depresszióban szenvedhetett.
Hozzátették: Bűncselekményre utaló adat nem merült fel, a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit. Ha segítség kell: Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! Címlapfotó: Illusztráció. Forrás: Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal