Családi házak 250 ezer forintért! 53 családi házat kínálnak eladásra KORLÁTOZOTT ideig fillérekért, tényleg ELKÉPESZTŐEN OLCSÓN SZERDÁTÓL!! A hír IGAZ! Mutatjuk, hol és hogyan keresd! ÍGY juthatsz hozzájuk:


Kérjük, adjátok tovább ti is ezt az információt, segítve ezzel másokat is! Magyarországon évente körülbelül félmillió végrehajtási ügy indul. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) 2013-ban 500 ezer ügyről adott hírt, s ez a szám évről évre csak növekszik. A végrehajtási nyilvántartást vezető internetes oldalon jelenleg is számos ingó- és ingatlanárverési hirdetmény olvasható.
Az ingatlanok között jelenleg 84 Heves megyében található, a legdrágább ezek közül Nagyrédén. Itt egy mezőgazdasági besorolású telket kínálnak 250 millió forintért, mely egy hektár 5980 négyzetméter alapterületű. De ahhoz a 662 négyzetméteres, emeletes, teljes közművesítésű családi házhoz is mélyen zsebünkbe kell nyúlni, mely Gyöngyössolymoson várja új gazdáját, hiszen 58 millió forintot kérnek érte. Ha körülnézünk a legalacsonyabb árú ingatlanok között, akkor találkozhatunk egy tófalui, 2 szoba, konyhás, fürdőszobás házzal, mely 200 ezer forintért is elkelhet.
Egy némileg kisebb alapterületű ingatlan Mezőtárkányban is van ugyanannyi pénzért. Ha kitekintünk az ország más részeire, hasonló számokat láthatunk. Ma Magyarországon 2 494 ingatlan vár arra, hogy árverésen gazdát cseréljen. A legalacsonyabb összeget egy berkenyei 250 négyzetméteres területért kérnek, 9 ezer forintért kelhet el, de a lakóházak között egy mélykúti ingatlan vezet, ennek 37,5 ezer forint a kikiáltási ára. Természetesen érdekes lehet a legdrágább is. A fővárosban egy 1139 négyzetméteres telket, rajta 295 négyzetméteres tégla lakóházzal közel 300 millió forintért lehet megvásárolni.
Az abszolút rekorder egy szombathelyi ipartelep a maga egy milliárd forintjával. Kérjük, adjátok tovább ti is ezt az információt, segítve ezzel másokat is! ITT a házak listája, amelyeket most megvásárolhatsz! Forrás címlapfotó:illusztrtáció

AKTUÁLIS:

Főoldal