BORZALMAS, ami Gáspár Beával történt! NAGYON SZOMORÚ HÍREK ÉRKEZTEK! Kérjük a jó Istent, hogy ne vegye el tőlünk ŐT, hisz annyian szeretjük!!


Borzalmas, ami Gáspár Beával történt! Kérjük a jó Istent, hogy ne vegye el tőlünk Őt, hisz annyian szeretik: Gáspár Győző sokkot kapott, amikor megtudta, hogy Bea nyelvéről egy daganatot kell eltávolítani: "Ilyenkor remegek és fulladok." Egyből a legrosszabbra gondolt, és teljesen kétségbeesett, hogy el is veszítheti imádott feleségét. A tavalyi év, a NAV-eljárás, a kommandós-rajtaütés nagyon tönkretett minket idegileg. Mindketten belebetegedtünk az ellenünk indított lejárató kampányba.
Nekem a pánikbetegségem újult ki – ha meghallok egy szirénázó autót, végem... Múltkor is az autópályán kapott el a pánikroham, mert hirtelen megjelent mögöttem egy szirénázó rendőrautó. Igyekeztem lehúzódni a leállósávba, de ha nincs mellettem Bea, és nem tartja a kormányt, biztosan felcsavarodok a szalagkorlátra. Ilyenkor ugyanis remegek és fulladok. Ma már, sajnos, így reagálok, ha egy szirénázó autót látok – meséli Győző. Ezek után nem is csoda, hogy amikor megtudta, Beával komoly baj van, teljesen összeroskadt.
– Már elveszítettem egy embert, aki nagyon fontos volt a számomra: az édesanyámat. A mai napig nem igazán tudtam feldolgozni, hogy ő nincs többé. Most meg Beánál daganatot találtak… Senki ne tudja meg, mit éltem át! A műtét előtti este órákon át az édesanyám emlékére emelt oltár előtt imádkoztam, és kértem a jó istent, hogy ne vegye el tőlem Beát is. Szerencsére bemehettem a műtőbe. Majdnem elájultam, de ott voltam végig Bea mellett. Egy olyan csomót távolítottak el a feleségem nyelvéről, ami kemény volt, mint a kő. Elég ijesztő volt, de az orvosok gyorsan megnyugtattak, hogy nem kell izgulni, mert ez egy jó indulatú szövetburjánzás.
Beának aztán egy ideig nagyon fáj a műtét helye, sem enni, sem beszélni nem tud rendesen, de szerencsére azóta rendbejött. De én azóta is attól rettegek, hogy mikor fog újra valami betegség kiütni a családban, mert úgy látszik, nem bírjuk feldolgozni a minket ért stresszt. Mi nagyon nagy árat fizethetünk ezért az ügyért, ha még sokáig húzódik... Forrás: kiskegyed.blikk.hu