Bereczki Zoltán szívfakasztó vallomása: "Vagy eszek, vagy az internet számlát fizetem be.. A kettő együtt sajnos.."


Bereczki Zoltán színészként, előadóművészként és televíziós személyiségként megszokta, hogy nem kell a fogához vernie a garast, vagyis élhet egy viszonylag jó életszínvonalon anélkül, hogy számolgatnia kellene a pénzt. Ez azonban megváltozott, miután a pandémia miatt bezártak a színházak, elmaradtak a koncertek és tévéfelvételek. A népszerű színész egyik napról a másikra szembesült vele, hogy a tartalékai elfogytak.
Ekkor csörrent meg a telefonja és kapott műsorvezetői ajánlatot Hajdú Pétertől a Life és az Ozone TV vezérigazgatójától. BERECZKI ZOLTÁN MOST A VASÁRNAP ESTE ADÁSBA KERÜLŐ FRIZBIBEN VALL ÉLETE ANYAGI ÉRTELEMBEN VETT EDDIGI LEGNAGYOBB MÉLYPONTJÁRÓL.VALAMI ISTENI SUGALLATRA KÉT ÉVVEL A PANDÉMIA ELŐTT HÚZTAM EGY VONALAT ÉS AZT MONDTAM MAGAMNAK, HOGY MOSTANTÓL EL KELL KEZDENI FÉLRERAKNI. Persze előtte sem vertem el minden pénzt, de nem érdekelt annyira, hogy marad-e.
Volt egy életszínvonalam, amit szerettem tartani és megesett, hogy annál sokkal többet kerestem és olyankor lett tartalékom és volt, hogy a bevételeim kicsit lejjebb mentek, de a színvonalat tartottam – mesélte Hajdúnak Bereczki, akinek szó szerint az utolsó utáni pillanatban jött Hajdú felkérése. Metropol– Amikor felhívtál, hogy legyek a LifeTV-n induló Ébredj velünk! Egyik műsorvezetője, a pandémia azon szakaszában jártunk, amikor az említett félretett pénzem már az utolsó forintjait rúgta. Nélkülöznöm nem kellett, de azonnal minimalizáltam a kiadásaimat és megnéztem mi az, amire feltétlenül szükségem van és mit engedhetek el.
Nagyon vékony jégen táncoltam anyagilag – magyarázta a felvételen a színész, aki korábban az Indexnek adott interjújában ennél mélyebbre is ment a témában. IJESZTŐ VOLT AZ UTOLSÓ HÓNAPBAN SZÁMOLGATNI. Ott tartottam, hogy azon gondolkodtam, hogy internetünk, vagy tévé előfizetésünk ne legyen – mondta Bereczki Zoltán, akit saját bevallása szerint a TV2-től érkező felkérés tett igazán sínre. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal