BAJ VAN! EZT nem akartuk hallani..!! Rusvai Miklós kimondta a hónap nevét, amikor tetőzhet a járvány Magyarországon. EZ mindent megváltoztat! Na ERRE senki nem számított!!


Magyarországon a környező országokhoz képest meglepően jó a friss fertőzöttek, a kórházban kezeltek száma, de ennek a magyarázatát sem tudjuk - idézi Rusvai Miklós, egy rádióműsorban elmondott elemzéséből a Life.hu. A virológus szerint októberben fog felfutni a járvány negyedik hulláma, novemberben kicsúcsosodik, és napi több ezer friss fertőzöttel számol.
Rusvai Blikknek elmondta, az ideje, hogy mindenki felvegye a maszkot, és nem csak a koronavírus miatt. Az ősz elején mindig kezdődik egy légzőszervi megbetegedési hullám. A gyerekek az iskolákból, az óvodákból hazaviszik a vírusfertőzést, amelynek a terjedését szintén meggátolhatja, ha maszkot hordunk. Szerinte a száraz, hideg tél lesz, az megint szüneteltetheti a járványt, ugyanúgy, mint a második és a harmadik járványhullám között volt.
"Azt láttuk, hogy lényegesen alábbhagy a vírus terjedése karácsony után, majd amikor ismét enyhül az idő, felgyorsul. Ez várható idén ősszel és jövő tavasszal is" - mondta. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal