ALJASSÁG! Hazaengedték a kórházból másnap EZÉRT halt meg az 1 éves kislányom! Az orvosok EZT tették vele.. Az OKA TÖBB mint felháborító: Háborog a lelkünk, Nyugodjon Békében! Szeretném, hogy ERRŐL minél többen tudjanak az országban!

Meghalt az 1 éves kislányom !Isten Veled Angyalka! Hazaengedték a kórházból a babát, másnap meghalt. A kicsi vírustesztje negatív lett, ezért az orvosok otthoni kezelést javasoltak, ám a kislány másnapra megfulladt a kiságyban. Szívszorító történetről számolt be a Daily Star:
A 13 hónapos Luna Ellora Thomas alig egy nappal azt követően vesztette életét, hogy a kórházi vizsgálatok után az orvosok hazaengedték. A kicsinél vírusfertőzésre gyanakodtak, de kiderült, hogy egy teljesen más baktérium betegítette meg, mint amit az orvosok kerestek. Luna múlt márciusban került kórházba, miután már két napja rosszul volt: felszökött a láza és nehezen kapott levegőt. A hörgőcskegyulladásra végzett tesztek azonban negatívak lettek, ezért az orvosok hazaengedték a kicsit az édesanyjával, Hannáh-val. Azonban a nő éjszaka furcsa hangokra ébredt:
Luna egyre inkább fulladt. Átvitte a lányt a saját szobájába, de később mintha javult volna az állapota, ezért visszafektette a kicsit a kiságyba. Reggel azonban Lunát már eszméletlenül találta a helyén, és az orvosok sem tudták megmenteni a baba életét.

AKTUÁLIS:

Főoldal