FONTOS! A napokban közel 7 ezer forintos élelmiszer utalvánnyal kopogtathat Önnél is a Nyugdíjfolyósító munkatársa ha elmúlt 60 éves!!! Nagyon FONTOS információkat tettek közzé! FELTÉTLENÜL OLVASSA EL, HA ön is elmúlt 60 éves! Terjesszétek, hogy minél több emberhez eljusson EZ az életbevágó információ!!


Vigyázzon!!!! Így szedik ki a legfontosabb információkat az idős emberekből!!!! Ez egy III. kerületi eset, de bárkivel bárhol megtörténhet. “Tegnap délután felhívta egy K.Erika nevezetű kedves hölgy a nagymamámat a Nyugdíjfolyósítótól, hogy mivel rá van szorulva jövő héten küld egy 6800 Ft-os Erzsébet utalványt ajándékba.
Erre olyan kérdéseket tett fel, hogy hányan lakunk egy lakásban, van e megtakarított pénz, meg hogy hány évesek laknak vele meg ilyenek. Mennyi a havi rezsi, hány éves a nyugdíjas. Erre a kérdésre válaszolt és nem esett le egyikünknek sem hogy mégsem ártatlan Erzsébet utalvány küldésről van szó.. Egészen addig amíg a rendőrség fel nem hívott minket, hogy nem keresett e minket egy nem is olyan kedves K.Erika nevezetű hölgy..
Ez a "kedves" hölgy ugyanis azt adja be minden nyugdíjasnak, hogy a Nyugdíjfolyósítótól telefonál, és azok akik egyedül laknak, azokhoz szépen betör, és elvisz mindent ami mozdítható. Kérlek segítsetek egy megosztással, hogy minél több emberhez eljuthasson ez az életbevágó információ és másokat ne verjenek át ilyen aljas módon, köszönjük!!

AKTUÁLIS:

Főoldal