A hír igaz! Válik Joshi Bharat: EZÉRT válnak el Csillával! Kiderült miért válik Joshi Bharat, erre sokan nem gondoltak volna.. de EZZEL a nővel lelt boldogságra:


Az olkt azt írja, hogy Joshi és Mészáros volt neje, egy pár. Harmincegy évnyi házasság után elválik feleségétől, Szabó Csillától Joshi Bharat. A házaspár az utóbbi években egyre több problémával küzdött, de próbálták ezeket megoldani. Szabó Csilla már öt éve is arról írt, hogy válságban van a házasságuk. A férjem 8 éve szingli, én mától! Drukkoljatok nekem! – írta akkor, de aztán a kiírást pár óra múlva törölte.
Utólag kiderült, hogy a feleség elhanyagoltnak érezte magát, de ezt utána megbeszélték, és úgy tűnt, hogy sikerült túllépniük a problémán. Most viszont a Blikk megtudta, hogy nemrég tényleg a válás mellett döntött a pár. Ebben az utóbbi másfél évnek és a koronavírus-járványnak miatti összezártságnak is szerepe volt a lap szerint.
Akárhogy is, Joshi Bharat beadta a válókeresetet. Igen, valóban válunk, és a válópert én indítottam el. Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük, de az sosem változik, hogy Csilla továbbra is a lányom édesanyja marad – nyilatkozta erről Joshi Bharat.
A 66 éves műsorvezető a szakítás okait nem szerette volna részletezni, de azt mondta, sok gondolkodás, mérlegelés után született meg a döntés. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal