A boldog anyuka úgy nézett ki, mint aki 10-es ikreket vár. Mikor az orvosok meglátták MI is van a hasában, sírni kezdtek a LÁTVÁNYTÓL: - Csak ERŐS idegzetűeknek!


Elkezdesz diétázni, de mégis jönnek fel a kilók. Majd a karodon és a lábadon végre tapasztalod a vékonyodást, de a törzsed semmit nem változik. Elcsodálkozol, hogy mi lehet a baj. Biztos nem a diéta okozza, hogy egyre nagyobb a hasad, igaz? Igaz! Egy Mexikóban élő fiatal nő pontosan ezt tapasztalta meg.
A meg nem nevezett 24 éves hölgy úgy nézett ki, mint, aki 10-es ikrekkel állapotos, az egyetlen bökkenő csak az volt, hogy egy babát sem várt. Elment az orvoshoz, aki a vizsgálat során felderítette, hogy petefészek cisztája van. Mire eljutott addig, hogy megnézesse magát egy szakemberrel, a ciszta már döbbenetes méretűre, 32 kg-ra növekedett.
A ciszta olyannyira megnehezítette a nő életét, hogy nehezére esett sétálni, enni vagy akár lélegezni is. Egyszerűen szétfeszítette őt belülről. Dr. Erik Hanson, a kezelőorvosa egy 5 órás műtét alatt tudta eltávolítani a hatalmasra növekedett képződményt. A ciszta akkora volt, hogy a nő hasa méretének nagyjából 95%-át tette ki. Hogy miért nem fordult előbb orvoshoz, rejtély. Két nappal az operáció után már a saját lábon hagyta el a kórházat, 6 hónappal később pedig teljesen meggyógyult. A petefészek ciszták alapvetően ártalmatlan jelenségek és a legtöbb nő észre sem veszi, ha kialakul a testében egy, majd magától fel is szívódik.
Ha fájdalmat érzel szexuális együttlét közben, elnehezedik a hasad, fájdalmat érzel medence tájékon bélmozgások közben vagy tompa fájó érzést tapasztalsz ugyanitt, akkor menj el az orvoshoz. Senkinek nem kell megvárnia, hogy egy 32 kg-os ciszta fejlődjön ki a hasában.

AKTUÁLIS:

Főoldal