1 perce érkezett a HATALMAS NEM VÁRT bejelentés! Várkonyi Andrea csak úgy ragyog! Nem hitte, hogy 46 évesen megtörténik vele EZ a CSODA! Mindenki gratulál neki - megszólalt a doktor is!


Várkonyi Andrea az Instagramon tudatta követőivel a csodálatos hírt. Dr. Várkonyi Andrea Instagram oldalát elárasztották a gratuláló rajongók. A 46 éves doktor az elmúlt időszakban egy csodálatos életszakaszban van, ennek pedig megkoronázására most ismét egy csoda történt vele.. A híresség magánélete nagyon érdekli az embereket.
A Blikk is írta meg, hogy Várkonyi Andrea úgy döntött, eddigi pszichológiai rendelésein szerzett tudását is bevetve, írásban, azaz könyv formájában is megpróbál útmutatót adni azoknak a nőknek, akik elvesztek a mérgező kapcsolatok sűrűjében. A novemberben megjelenő könyv már biztosan hatalmas siker lesz, ugyanis a szerda esti bejelentés után, csütörtök délelőttre máris felkerült a Bookline előjegyzési sikerlistájára.
Ráadásul az előjegyzett darabszám alapján rangsorolt top 50-en belül is a felső harmadban, a 16. helyen állt Várkonyi kötete. Mészáros Lőrinc felesége most egy újabb csodás hírről számolt be a könyv kapcsán: az És ezt lehet? – Jogod van jól lenni című könyv mostanra a 3. helyig kúszott fel a Bookline előjegyzési sikerlistáján.
– Ez a kép szeptember elején készült, amikor a könyvem borítójához fotóztunk. Még meg sem jelent a könyv, de alig néhány nap alatt már a 3. lett a Bookline előjegyzési sikerlistáján. Köszönöm! – írta a gyönyörű feleség az Instabgram-oldalán. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal