ALJASSÁG! Az egész országot felháborította MIT tettek ezzel a 75 éves nagymamával a mátészalkai piacon! Azért EZT nem érdemelte meg szegény!! Kérlek segítsetek! Szeretném, ha Erről minél többen tudnának az országban!!


Unokáját próbálta védeni a mátészalkai piacon a nagymama! Brutális módon vágtak neki vissza! Azért EZT nem érdemelte meg: A napokban, (2021. Szeptermber 25.-én szombaton) történt, hogy a mátészalkai piacon egy kisebbségi eladóval összeveszett a 75 éves nagymama és 16 éves unokája.
A veszekedés azért robbant ki, mert a fiatal unoka sokallta az általa megvásárolt árúnak az árát és alkudozni kezdett, amit az eladó már nem nézett jó szemmel. Heves vita alakult ki, miután az eladó káromkodni kezdett a fiatal vevővel. A dolog tettlegességig fajult, az ottani kisebbségi eladó és rokonaik lökdösni kezdték a fiatalt. A történteket látván a nagymama is védelmére kelt unokájának, azonban a dulakodás hevében fellökték az idős hölgyet, úgy, hogy az elesett és karja tört.
Az ijedt unoka ordítani kezdett, amire a szomszédos piacos bódékból a segítségükre siettek, majd kihívták a mátészalkai rendőrséget. A rendőrség gyorsan kiért a helyszínre, ahol a szemtanúk is megerősítették mi történt. Az incidenst kiváltó eladót 8 napon túl gyógyuló testi sértés vádjával állították elő, aminek büntetése akár 2 évig terjedő szabadságvesztés is lehet. - írja a Bors. 

AKTUÁLIS:

Főoldal