Újabb felkavaró eset: Tanárok gúnyolták ki a sérült diáklányt, UNDORODOM TŐLE, ÉN EZT NEM TUDOM MEG..... nyilvánosan alázták meg!

Kegyetlen szavakkal illették a kislányt, aki betegsége miatt segítségre szorul.


  Jogi lépéseket fontolgat az az angol édesanya, akinek hatéves kislányát a Facebookon, élő adásban gúnyolták ki tanárai. A Szent András egyházi iskola múlt hétvégén rendezett kirándulást az egyik osztálynak, az indulás előtti tanári megbeszélést azonban 

 VÉLETLENÜL ÉLŐBEN KEZDTE KÖZVETÍTENI EGYIKÜK A KÖZÖSSÉGI OLDALÁN.

Több mint 12 ezren nézték végig a megbotránkoztató beszélgetést, ami során a tanári kar három tagja a hatéves Willow Musgrave állapotán viccelődik. A kislány a vártnál 16 héttel korábban született, egészségügyi állapota miatt különös figyelmet igényel.


A KIS WILLOW SZÜLETÉSÉTŐL FOGVA ÉL EGY CSŐVEL A NYAKÁBAN, AMI A LÉGZÉST SEGÍTI ELŐ SZÁMÁRA.

A légcsőmetszésen átesett kislány nyakában lévő eszközt időnként cserélni kell, ez a feladat pedig a tanárokra hárult a videó indítása előtt nem sokkal. A kegyetlen megjegyzések épp emiatt érkeztek.

 – Ez a cső nagyon nem illeszkedik... Borzalmas! – mondta egyikük,
mire egy másik tanár így felelt:
UNDORODOM TŐLE, ÉN EZT NEM TUDOM MEGCSINÁLNI…

– Ugye?! Rettenetes…
– reagált a harmadik tanár.

A pedagógusok ezután azzal poénkodtak, hogy ők bizony nem azért álltak tanárnak, hogy csöveket cserélgessenek, a kislányt pedig valósággal kinevették állapota miatt.

AZ ANYA IS VÉGIGNÉZTE

A Facebookon közvetített élő videó linkjét a kis Willow édesanyjának is elküldte az egyik szülő, így a nő végighallgatta, amint gyermekét megalázzák tanárai.



  WILLOW NEM TUDJA MEGVÉDENI MAGÁT. NEM AZ Ő HIBÁJA, HOGY ILYEN BETEGSÉGE VAN, Ő ÍGY KÉPES ÉLETBEN MARADNI… MÉGIS MILYEN TANÁR AZ ILYEN? MILYEN PÉLDA AZ, HOGY ÍGY BESZÉLNEK EGY SÉRÜLT GYERMEKKEL?
– nyilatkozta felháborodottan az édesanya, Becky Wardiell.

A nő hozzátette: teljesen ledöbbent a látottaktól, képtelen feldolgozni, hogy három felnőtt ember így beszélt a lányáról. Úgy tudni, az intézmény kivizsgálta az ügyet, és tanári karból azóta eltávolították a három pedagógust.

AKTUÁLIS:

Főoldal