TRAGÉDIA! EZ a nővér úgy megverte a 6 hónapos kisbabát EBBEN a magyarországi kórházban, hogy az sajnos.. "A nővér szerint más is ÍGY tett volna, ha.." Mutatjuk a sokkoló részleteket: - Milyen büntetést érdemel az, aki ILYET tesz?!

A mindössze fél éves kisbabán olyan komoly sérüléseket fedeztek fel az egyik kórházban, hogy az majdnem belehalt sérüléseibe. Mutatjuk a szomorú részleteket: A babának megrepedt a koponyája, a bordája és a karja. Az orvosok először nem a nővérre gyanakodtak, majd minden kiderült. A rendőrségi információk szerint a kórház egészen addig nem gyanakodott bántalmazásra, amíg nem találtak véraláfutásokat két korábbi csecsemőn is közel egy hónapja.
A belső vizsgálat során bebizonyosodott, hogy az egyik ott dolgozó ápoló nővér tette, akire korábban is volt panasz kiszámíthatatlan és agresszív viselkedése miatt. A gyerekosztály - újszülött részlegen a többi nővér fedezte fel a sérüléseket még június elején. Az orvos először mikor meglátta a véraláfutásokat arra gondolt, hogy esetleg az infúzió okozhatta. Másnap egy másik gyereken is hasonló sérüléseket láttak, az orvos itt a szoros takaróra gyanakodott. A kisbaba arcán volt a zúzódás, és két napra rá egy csomót is találtak az újszülött fején.
A CT kimutatta, hogy a koponyája és az egyik karja is megrepedt. A felfüggesztett nővér nevét egyenlőre még nem hozták nyilvánosságra. A Fővárosi Rendőr-főkapitányság vizsgálatot indított az ügyben súlyos testi sértés megalapozott gyanújával. - Önök szerint milyen büntetést érdemel az az "ember", aki ilyen szinten tud ártani egy ártatlan kisbabának? Kérjük ossza meg, ha ön szerint is börtönben a helye az elkövetőnek! Forrás