ORBÁN Viktor maga jelentette be pár órája! ÉLETBEVÁGÓ! Készüljön fel a lakosság! Legkésöbb OKTÓBERRE OLYAN meglepetést hoz a vírus, amit álmainkban sem gondoltunk volna!! Készüljön fel mindenki! Na ERRE nem számítottunk:


Azt már megtanultuk, hogy csak az oltás segít és az oltatlanok életveszélynek, legalábbis egy súlyos betegségnek teszik ki magukat. - mondta a miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Orbán Viktor a vakcina felvételére bíztatott és elmondta, hogy a lezárás ellen érvel, az utolsó pillanatig, ameddig lehet, ha a negyedik járványhullám során lesz korlátozás, akkor is inkább a védettségi igazolványhoz való visszatérést fogja javasolni.
A vírus ellen csak az oltás segít, az oltatlanok egy súlyos betegség kockázatának vannak kitéve. Orbán Viktor hangsúlyozta, a koronavírus-járvány miatti újabb lezárások igazságtalanok lennének azzal a 6 millió emberrel szemben, akik beoltatták magukat, ezért ha lesz is bármilyen korlátozás, akkor a védettségi igazolványhoz való visszatérést javasolja.
Elmondta, azt már megtanultuk, hogy csak az oltás segít. A probléma az, hogy van olyan magyar, aki ezt elhiszi és van, aki nem - fogalmazott a miniszterelnök, hozzátéve: az előbbiek az oltás révén biztonságban vannak, baj az utóbbiakkal van, mert ők életveszélynek, legalábbis egy súlyos betegségnek teszik ki magukat. Regisztráció oltásra: www.vakcinainfo.gov.hu Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal