Most érkezett! GYÁSZ: Lesújtó hírt kaptunk! Sajnos Ő már nincs közöttünk, szervezete pénteken adta fel a harcot. Gyászoljuk Judy..

Hirtelen ragadta el a halál. Pénteken tragikus hirtelenséggel halt meg Judy barátnője, aki nyolchónapos terhes volt. Az énekesnő a Borsnak elmondta, hogy nem egyszerű barátság volt az övék, a lányaik testvérként szerették egymást. Mindössze 38 éves volt Judy barátnője, Ildikó, akinél pénteken tüdőembólia lépett fel.
Életét a gyorsan kiérkező mentősök sem tudták megmenteni. A SZERENCSI TANÁRNŐ A TERHESSÉGE NYOLCADIK HÓNAPJÁBAN VOLT, férje és kislánya egymásban próbálják meg a lelket tartani. De ott van mellettük Judy és családja is, hiszen nagyon jó kapcsolatban voltak. Az énekesnő a lapnak mesélt Ildikóról – írja az Origo. “Felfoghatatlan tragédia, nehezen találom a szavakat. Véletlenül találtunk egymásra, mindkettőnk lánya ritmikus sportgimnasztikázik.
Egyszer feltettem egy csoportba Majszi kinőtt versenyruháját, azt vette meg. Aztán egyre többet találkoztunk, eljöttek a családdal a koncertjeinkre is.” Észrevétlenül lett ebből barátság, a lányaink mintha testvérek lettek volna. Ildikó egy mosolygós, életvidám nő, párjával rajongtak egymásért, szépen, boldogan éltek. Tegnap sírva hívott fel a férje, hogy mi történt…
Aztán este Majszi hívta Lénát videóhívással, és próbáltam én is vigasztaló szavakat mondani, tudom, nekem kellene erősnek lennem, de még nem megy! Nagyon fog hiányozni!” – mesélte Judy. Forrás: Origo

AKTUÁLIS:

Főoldal