Atya ég! Élőben közvetíti felesége, Mazsi szülését Berki Krisztián! - A VIDEÓ FIGYELJÉK:

Élőben közvetíti Mazsi szülését Berki Krisztián „A testkamera nem zavaró senki számára.” Mindenórás a gyönyörű kismama, Berki Mazsi, aki bevállalt a egy ízléses fotózást, ahová párja is elkísérte. De nem csak itt lesz mellette, hanem a szülésnél is. Mazsi kádban szeretne szülni, természetes úton, de mivel nem szereti az előre eltervezett dolgokat, a picire bízza, hogyan érkezik.
– A mostohaanyukám szülésznő, és olyan csodálattal beszélt a természetes szülésről, hogy szeretném megpróbálni. Közben a baba befordult, így minden esély megvan rá. Most már bármelyik pillanatban elfolyhat a magzatvíz, így soha nem tapasztalt izgalommal telnek a napjaim! – mesélte lelkesen a !-nak Mazsi, aki azt is hozzátette, szeretne szoptatni, ameddig lehet, és bár érzi, hogy térdtől lefelé jócskán vizesedik, nem az lesz az első, hogy visszamenjen edzni.
A pár rajongói ahogy eddig, úgy ezután sem maradnak információk nélkül. Sőt! Aki szeretné, magát a szülést is nyomon követheti már attól a pillanattól kezdve, ahogy beülnek a taxiba, hiszen Krisztián testkamerát vesz majd magára, azon keresztül fogja élben közvetíteni a nagy nap eseményeit. – Hónapok óta különböző szülési videójával álmodom és fekszem le, így azt gondolom, ha a feleségem számára ekkora segítség, hogy ilyen videókat láthat, akkor szeretném, hogy élőben közvetítsek.
A testkamera pedig nem zavaró senki számára. Így mind a határon túli magyarok, mind a Magyarországon élő követőink, leendő anyukák, apajelöltek láthatják, ahogy két ismert ember közös életének legfontosabb órái telnek. Mindazt, hogyan éljük meg, hogy küzdünk, majd örülünk a gyermekünk születésének – magyarázta Krisztián.

AKTUÁLIS:

Főoldal