Anyaként üzenném neked Gáspár László! Én nem ismerlek, de azt tényleg nem hittem volna, hogy pont Te Fogod EZT megtenni a kislányommal..! Szeretném, ha erről minél többen tudnának az országban!!

Sziasztok! Úgy gondoltam, hogy mindenféleképpen megosztanám veletek, ahogy én és a kislányom jártunk a múlt hétvégén, mikor a Mammut-ban voltunk vásárolni.
Még a vásárlás eleje felé jártunk, mikor bementünk az egyik játékboltba, a kislányomnak Dórinak nézni pár dolgot, ekkor a lányom hirtelen elkezdte tépni a pulóverem, "hogy anyu, anyu nézd, ott van a Gáspár Laci, köszönhetek neki - léccii??" (évek óta szereti a zenéjét, én az X-faktor óta annyira nem, és a műsort sem..!) - hirtelen nem tudtam, mit csináljak vagy mondjak, de csak engedtem neki -"mondtam, hogy persze, ha nem zavarja őket, nyugodtan odamehetünk és majd szépen köszönsz neki.
"Ugyanis éppen a feleségével sétáltak és a játék babákat nézegették a boltban. Mikor a kislányom előre odafut hozzájuk és odaszólt Gáspár Lacinak. "Sziasztok, elnézést a zavarásért, csak egy aláírást szeretnék kapni a kis füzetembe Tőled Laci, lehet"? - Már a lányom kérdésekor elérzékenyültem, de mégis a legmeglepőbb dolog ezután jött..! Ez az ember az X- Faktorból, akit lehet szeretni, vagy nem szeretni, fogta és megölelte a lányom majd beleírta szépen a kis füzetébe, hogy idézem " Dórinak, Sok szeretettel Gáspár Lacitól!" (erről kép lentebb!)
- Majd adott egy puszit neki és elköszöntek a feleségével Dóritól és tőlem is.

- Én ott álltam, enyhén könnyes szemmel és csak néztem a boldogan mosolygó kislányom, ahogy nézegeti az aláírást.
Ha valaki szülő tudja, ez az ami leírhatatlan... Tudom, sokaknak ez "nem nagy szám" de engem nagyon meghatott. Őszintén megmondom, soha életemben nem gondoltam volna, hogy pont ez a Gáspár Laci ilyen EMBER, csupa nagybetűvel..!  Köszönöm, köszönjük neked utólag is, amit tettél a lányomért. Utána még vagy 1 hétig minden nap csak erről beszélt! Elképesztően kellemes csalódást volt ez nekem!
Újabb példa, soha ne ítélj elsőre és ne hagyd, hogy a sokszor igen negatív dolgokat árasztó média megtévesszen! Kérlek titeket Ezt OSSZÁTOK meg, szerintem megérdemli! :) K. Anna, Dóri anyukája

AKTUÁLIS:

Főoldal