Nagy Ervin beváltotta ígéretét: Így lepett meg egy rászoruló asszonyt.. /VIDEÓ/

A színész régóta vesz részt az Ökumenikus Segélyszervezet akcióiban. Nagy Ervin azt mondja, azért segít, hogy példát mutasson. Nagy Ervin régóta vesz részt az Ökumenikus Segélyszervezet akcióiban, azt mondja, mindig megérinti a rászorultak története. A színész most saját pénzéből vett kályhát egy rászoruló néninek, akit még karácsony előtt látogatott meg a segélyszervezet munkatársaival. Fát vittek neki, Ervin akkor szembesült azzal, hogy a néninek tönkrement a kályhája. „Szerencsére azt tapasztaljuk, hogy ez a fajta segítség nemcsak arra a napra és arra az akcióra szól. Tényleg bátran mondhatom, hogy rengetegen keresnek meg a közismert emberek közül azzal a céllal, hogy menjenek ki családokhoz, segítsenek, vagy amikor itt az akción kiderül, hogy nincs egy kályha, nincs egy mosógép, nincs egy csap, nincsen ruha, akkor felhívnak és azt mondják, hogy saját költségükön segítenek ennek a beszerzésében”
- nyilatkozta az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorában Révfalvi Dorottya, a segélyközpont vezetője.

A koronavírus-járvány miatt az emberek szociálisan is érzékenyebbek lettek, rájöttek ugyanis, hogy még a jól működő családok lába alól is egy pillanat alatt ki tud csúszni a talaj. „Én tulajdonképpen azt hiszem, már 8 évesen is ilyen voltam, mindenemet odaadtam. A nagymamám volt nagyon ilyen, hozta a lisztet, a cukrot mindenkinek. A családban is természetes volt, hogy minden ember megér ötszáz forintot, ha kér, mert van nekünk annyi, hogy adjunk” - idézte fel emlékeit a Jászai Mari-díjas színész.

Ervin azt mondja, azért segít, hogy példát mutasson. Bár mindent nem tud megoldani, ezeket a történeteket magával viszi másoknak okulásul.

VIDEÓ: A teljes riport Nagy Ervinnel

AKTUÁLIS:

Főoldal