A 65 ÉVES NAGYMAMA MINDENKIT LENYŰGÖZ IZMOS TESTÉVEL: HETI ÖTSZÖR EDZ, A FÉRFIAK KÖRÜLRAJONGJÁK! NEKED MI A VÉLEMÉNYED?

65 éves, de elképesztő a testalkata. A nagymama hetente ötször edz, és azt mondja, hogy a fiatalabb férfiak is vonzónak találják az izmait.
A 65 éves Lesley Maxwell arról mesélt, hogy „kortalan” alakja pozitívan befolyásolja a szerelmi életét, mert így sikerül a sokkal fiatalabb férfiak érdeklődését is felkeltenie.

Lesley Ausztráliában él, három unokája van, 48 évesen lett személyi edző, és 49 évesen nyerte meg első versenyét.

„Mindig is nagyon érdekelt a fitnesz, és foglalkoztatott mindaz, ami egészséges, ezért találtam egy módszert, amellyel táplálhatom a testemet, hogy sokkal fiatalabbnak tűnjek, és úgy is érezzem magamat.” – mondta.

„Szeretek erős lenni, és élvezem, hogy fogadásokat nyerek a férfiak ellen, mert nagyobb súlyokat tudok felemelni, mint ők. Az anyám azt mondta, hogy a férfiak nem szeretik az izmos lányokat, de én tudom, hogy nem így van.” – tette hozzá Lesley.
Lesley, aki korábban sminkesként dolgozott, elárulta azt is, hogy segít új kinézete kiemelkedni a tömegből: „Mindig fiatalabb férfiak vesznek körül, kortalannak érzem magamat, ezért működik ez a történet. Minden partnerem fiatalabb volt nálam, még a volt férjem is, ő 13 évvel volt fiatalabb.”

„Sokkal boldogabb és magabiztosabb vagyok, mint fiatalabb koromban voltam, különösen mert nagyon sok barátra tettem szert az edzőteremben és a versenyeken.” – tette hozzá.

A nagymama már 30 alkalommal nyert díjat izmos testalkatával. „Csak egy dolgot tudok mondani az embereknek, azt, hogy ne várjanak! Szerintem minden nő szeretne ugyanolyan jól kinézni, mint fiatal korában.”
Lesley elárulta, hogy az életmódváltás segített neki, hogy megőrizze a fiatalságát. Heti öt alkalommal keményen edz, egy óra hosszat súlyzózik, has- és mellizom gyakorlatokat végez.

„Először is nagyon fontos, hogy tápanyagban gazdag ételek legyenek az étrendedben, nem gyorséttermi ételek. Ugyanakkor, ha szép testet, és különösen erős karokat akarsz, edz súlyokkal.” – tanácsolja Lesley.

AKTUÁLIS:

Főoldal