Videón ahogy leeresztette autójának kerekeit, majd meg is verte volt barátnőjét a 34 éves siófoki férfi!!! Nem férfi az aki ilyesmit tesz...

Garázdaság miatt emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség az a 34 éves siófoki férfi ellen, aki előbb leengedte volt barátnője autójának kerekeit, majd mikor az lement a parkolóba, hogy megnézze az autóját, el is kapta és csúnyán meg is verte. A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a 34 éves férfival szemben, aki dühében volt barátnője siófoki lakásának közelében leengedte a sértett autójának kerekeiből a levegőt, majd amikor ő számon kérte a cselekményt, durván bántalmazta a parkolóban. A vádiratban foglaltak szerint a vádlott 2019 novemberétől állt szoros érzelmi kötelékben a sértettel, azonban a nő többszöri próbálkozás után végül csak 2020 júliusában tudott szabadulni a kapcsolatból, mert tartott a férfi reakciójától. A sértett félelme nem volt alaptalan, a szakítást követő 2 nap múlva a vádlott a nő lakásához ment, de miután a csengő percekig tartó nyomását követően sem engedte be a sértett, a volt barátnő parkolóban leállított kocsijához indult. A vádlott cselekményét a lakás erkélyéről a sértett figyelemmel kísérte és mivel arra gyanakodott, hogy az abroncsokból kieresztette a levegőt, egy ismerősével a vádlott távozását követően lement a járműhöz. A férfi azonban nem távolodott el messzire, hanem a kocsinál álló nőhöz lépett és hangosan szidalmazni kezdte. A sértett elkeseredésében a férfit arcon csapta, amitől a vádlott még inkább indulatba jött. A feldühödött férfi ekkor volt barátnőjét hanyatt lökte, a földre került nőt többször ököllel és tenyérrel is megütötte arcán, majd a sértett védekezésből felemelt térdébe kétszer erősen belerúgott. A segítségért kiabáló, 8 napon belüli sérüléseket szenvedett nő bántalmazásának az vetett véget, hogy egy autós látva mi történik, kiszállt kocsijából és feléjük tartott, mire a vádlott gyorsan távozott a helyszínről.

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

AKTUÁLIS:

Főoldal