Te emlékszel még a mindig bűbájos, angyalarcú énekesnőre, Bartók Eszterre a Megasztárból? Ő volt Caramel szerelme! NEM HISZED EL , hogy néz ki most :

Emlékszel még az angyalarcú Bartók Eszterre a Megasztárból? Ő volt Caramel szerelme! NEM HISZED EL , hogy néz ki most :

1 percet sem öregedett! Bartók Eszter saját maga írja a dalait, 2014-ig három albumot adott ki. Sok hír nincs felőle, az elmúlt években nem szerepelt a tévében, és nem nyilatkozott a lapoknak sem. Legutóbb a Hangfestők nevű zenei formációval járta a világot, felléptek Spanyolországban, Franciaországban és Finnországban is.

A Megsaztárban:
Így néz ki napjainkban?
Forrás: zene.hu Bartók Eszter (Mezőkövesd, Magyarország, 1980. március 25.) EMeRTon-díjas magyar énekesnő és dalszövegíró. A TV2 2004/2005-ös Megasztár tehetségkutató műsorának felfedezettjeként vált híressé. Saját számával, az Elefántos dallal jutott döntőbe, ami olyan népszerű lett, hogy már a verseny elejétől játszották a rádióadók. A dal akusztikus, Eszter saját gitárkíséretével adta elő slágerét.

2004-ben vált mindenki számára ismertté, amikor jelentkezett a TV2 zenei tehetségkutatójába, a Megasztár 2. szériájába. A zsűri már a válogatáson elismerte tehetségét. Bekerült előbb a legjobb 50, majd a legjobb 12 előadó közé, és hírnevet szerzett a műsorral. Minden adásban másik arcát mutatta meg, és hamar a nézők egyik kedvencévé vált. Végül a verseny 6. helyezettje lett. A Megasztár vége után nagy sikerrel végigturnézta az egész országot a megasztáros csapattal. A Megasztár után szerződést kötött vele a Tom-Tom Records, amely 2006. április 10-én kiadta Eszter első szólóalbumát Beszállókártya címmel. Az albumról két kislemez jelent meg: a Félhomályból és a Caramellel készült Elég ha érzed című dalokból. 2006. december 10-én az A38 Hajón adott koncertet az album népszerűsítése céljából. A koncerten két zenekar kísérte, a Szörp és a Modern Art Orchestra, és többek között fellépett Caramel és Bársony Bálint is. 2007. november 10-én jelent meg második albuma Indigo címmel. Az albumon kizárólag olyan dalok hallhatók, amelyeket maga Eszter írta. Az albumról két kislemez jelent meg, méghozzá az Üvegvilág és a Repülnek a gondok című dalokból. Fellépett már Brüsszelben is. 2008-tól tagja a Hangfestők nevű zenei formációnak, mellyel 2008-ban és 2009-ben koncerteket adott Spanyolországban, 2009-ben pedig Franciaországban és Finnországban is.-írta meg a wikipedia.org

AKTUÁLIS:

Főoldal