Megcsalta és elhagyta a férje! A nő ekkor olyat tett, ami téged is el fog gondolkodtatni!

Az itt olvasható szavakat egy elhagyott, megalázott édesanya írta, aki azonban nem hagyta, hogy padlóra küldjék.

“Van egy csodás lányom, és nemrég behívott a főnököm, hogy előléptet, így már jóval több pénzt keresek, mint a volt férjem. Ő azt gondolta, hogy a válással tönkretesz, mert nem sejtette, hogy mire vagyok képes magamért és a gyerekemért. Őt azóta kirúgták az állásából, az anyjánál kénytelen élni.
Egyedülálló anya vagyok, senkitől sem kapok segítséget. Kirakott abból a házból, amit együtt vettünk, nem használhatom a kocsit, amit együtt vettünk, és mikor ránézek a lányomra, eszembe jut, hogy az apja nem érdemli meg őt.

A válás után új városba költöztem, ahol jó állást kaptam. 10 órát vagyok távol, de mikor hazamegyek, marad időm játszani a kislányommal, kényelmesen lefektetem, még mesét is olvasok. Reggel fáradtan ébredek, de a buszmegállóban már tele vagyok energiával, mert tudom, hogy azért dolgozom, hogy a lányomnak és nekem jó legyen. Még csak 9 hónapos, a múlt héten már kezdett lépegetni. Amíg én dolgozom, édesanyám vigyáz az unokájára. Igen, az életem nehéz, de élek, és nem adom fel a harcot. A tündéremért mindent megteszek. A hónap végén nem marad nagyon sok pénz, miután kifizetem a számlákat, de nincs tartozásom, köszönjük, megvagyunk. Sosem fogom feladni! Ő elvette az otthonom, az autót, a biztonságérzetem, sőt, szinte mindenem. De ő elbukott, én meg erősebb vagyok, mint valaha.”

AKTUÁLIS:

Főoldal