Kitálalt egy ismerős Szabó Zsófi házasságáról – íme az igazság, amiről senki nem tudott.

Szabó Zsófi (32) nemrégiben jelentette be, hogy 5 év házasság után elválik férjétől, Kis Zsolttól (32).
Egészen idáig úgy tűnt, hogy harmóniában és boldogságban éltek együtt kisfiukkal, Mendellel, ám kapcsolatuk a sok próbálkozás ellenére is menthetetlen lett – ezzel kapcsolatban egy közeli barátjuk beszámolt az igazságról.
Küzdöttek azért, hogy ne kelljen külön utakon folytatniuk, de hiába, a válás mellett döntöttek: ,,Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, de én sem” – mondta Szabó Zsófi. A műsorvezető egyik barátja azonban részletesen beszámolt a Story magazinnak a magánéleti válságról. A nevét nem fedte fel, de jó viszonyban van Zsófival:

,,Rengeteget beszélgettek egymással, a lehető legmélyebb őszinteséggel és figyelemmel igyekeztek áthidalni a konfliktusaikat. A lapértesülésekkel ellentétben párterápiára viszont nem mentek, úgy gondolták, külső segítség nélkül is kezelni tudják a problémáikat, elvégre szeretik és tisztelik egymást”. Hozzátette: békében váltak el egymástól, nincsen köztük harag. Olyannyira nincs, hogy sűrűn láthatják még őket együtt, hiszen a kisfiukat továbbra is közösen nevelik, és az egy örök életre összeköti őket.

Az ismerős szerint a törökbálinti házban maradó Zsófit nem kell félteni, mivel erős nő, de a látványos fogyásához a magánéleti válság is nagyban hozzájárult.

AKTUÁLIS:

Főoldal