F EZ most komoly?? Mélységesen FELHÁBORODTAK az iskolás gyerekek szülei! Ezt tényleg be akarják vezetni?? - Magyarhaza.com

EZ most komoly?? Mélységesen FELHÁBORODTAK az iskolás gyerekek szülei! Ezt tényleg be akarják vezetni??

EZ most komoly?? Mélységesen FELHÁBORODTAK az iskolás gyerekek szülei! Ezt tényleg be akarják vezetni??A videó bejárta médiát, a szülők pedig szörnyülködnek… Tényleg itt tartunk már, hogy gyerekként beléjük fogják nevelni a “távolságtartás” és elszigeteltség kultúráját?!

A videóban az látható, hogy 28 iskolapadot helyeztek el egy normál méretű tanteremben, mindegyiket három oldalról plexiüveg veszi körül, fekete szegéllyel. A tanár elmagyarázza, hogy teljes lesz az osztálya, ha mindenki visszatér a virtuális oktatásból, és megmutatja, hogy mit látnak a diákok, amikor leülnek a padok és a plexiüvegek mögé. Gyakorlatilag semmit. Egyetlen “szerencsénk van”. Hogy a videó a Dél-Karolinában található Horry megye egyik iskolájában készült, az viszont nem derült ki, hogy ez a konkrét tanárnő abba a táborba tartozik-e, aki úgy gondolja, hogy a tanulóknak egyelőre a virtuális iskolában kell maradniuk…Vagy hogy az iskoláknak újra meg kell nyitniuk a Covid-19-el kapcsolatos néhány, de egyáltalán nem szükséges biztonsági óvintézkedéssel. Ez lehet a jövő minden bizonnyal. Egyre több helyről “hallani”, hogy efféle tantermeket terveznek. Azt pedig a virológusok is pedzegetik egy ideje, hogy a koronavírus aligha fog eltűnni, maximum szelídülni fog, és talán örökre velünk maradhat. Emellett pedig fel kell készülnünk arra, hogy a világjárványok korába lépünk, vagyis a társadalmat és a közgondolkodást már felkészítették arra, hogy a régi világ talán soha nem fog már visszatérni abban a formában, ahogyan megismertük.Ez egy rémálom,” – írják többen a videó alatti kommentekben a szülők. A maszkviseléssel és távolságtartással kapcsolatosan eddig bevezetett szabályok továbbra is érvényesek, azzal, hogy a 10 000 főnél nagyobb település egyes közterületein a maszkviselés kötelező. A területek kijelölése a polgármester feladata. Sporttevékenység során, valamint a parkokban, illetve zöldterületeken a maszk viselése továbbra sem kötelező.