Drámai hír érkezett!Rossz hírek jöttek Miló Viktóriáról!

Újra harcba kell szállnia az egészségéért Miló Viktóriának (42), a világbajnok korábbi ökölvívó ismét bőrákkal küzd. A jelenleg személyi és bokszedzőként dolgozó sportolónőnél először 2009-ben diagnosztizálták a kórt, ami azóta háromszor is megkeserítette már az életét, az évek alatt több műtéten átesett.

– Sajnos, decemberben megint előjött a bőrrákom. Hathetes gyógyszeres kezelésen vagyok túl, most nem a sebészi megoldást választottam, mint azt korábban többször is – vallott őszintén a betegségről Miló az RTL Klub Reggeli című műsorában. – Már tapasztalt vagyok, felismerem, ha baj van, tudok diagnosztizálni. Ahogyan öregszik a bőröm, ez sajnos bármikor és bárhol előjöhet a testemen.

Folyamatosan, negyedévente ellenőriznek, mert ha melanóma alakulna ki, az szinte biztosan áttétet képezne. A nehézségek ellenére sem hagyta el magát, a mindennapjait az edzések tartása teszi ki. Már 14 kilogrammot fogyott, rendkívül büszke a hibátlan alakjára.

– Még a vírus első hulláma idején kezdtem el futni, amikor a bezártságban már nem tudtam magammal mit kezdeni. Azóta igazából erre sincs szükségem, annyi edzést tartok online, hogy csak úgy pörögnek le rólam a kilók. A jó forma az megvolt eddig is, csak teltebbnek tűntem – nevetett Miló.

AKTUÁLIS:

Főoldal