3 fő ok, amiért kialakul a görbe lábujj és a bütyök! Mutatjuk a megoldást is, hogyan legyenek szép lábaid!




Téged is bütyök, ferde lábujjak kínoznak? Tudd meg az igazi okát és a megoldást! Rengeteg ember szenved hazánkban is görbe lábujjaktól. Hiába itt a jó idő, sokan nem szívesen hordanak nyitott lábbeliket, mert nem tartják esztétikusnak kuszán álló ujjaikat. A ferde lábujj és a bütyök nemcsak a külsőt csúfítja el, hanem idővel súlyos, visszafordíthatatlan deformációhoz is vezethet, amit már csak fájdalmas műtéttel lehet korrigálni.

Tegyél most lábaid egészségéért! Ismerd meg a görbe lábujjak okát és egy hatékony eszközt, mellyel kiegyenesítheted ujjaidat!

3 fő ok, ami a kalapácsujjért a és a bütyökért felelős. Mi a kalapácsujj és a bütyök?



A kalapácsujj alatt a lábujj meghajlását vagy lefelé görbülését értjük. Bármelyik lábujjon jelentkezhet, legtöbbször a nagy-, a második és a harmadik lábujjat érinti. A bütyök a nagylábujj alappercének kinövését jelenti. Ilyenkor az ujj töve kifelé mozdul, a hegye pedig befelé áll.


Mindkét betegség sok esetben hasonló okok miatt jön létre. Itt a 3 fő ok, ami a kialakulásukhoz vezethet:



1. Nem megfelelő, szűk cipők viselése

A bütyök és a kalapácsujj leggyakrabban a magas sarkú, hegyes orrú cipők rendszeres viselése miatt alakul ki. Ezek a divatos cipők szinte kikényszerítik a változást, annyira összenyomják a lábujjakat. Ez főként a nőket érinti, de egy kisméretű, szűkebb cipő a férfiak lábaiban is okozhat komoly elváltozást.

2. Lúdtalp

Lúdtalp esetén a láb süllyedt harántboltozata miatt változik a súlyelosztás. Emiatt fájdalmas gyulladás is felléphet, mely megnehezíti a cipőben való járást is.

3. Örökletes tényezők

Kutatások szerint örökletes tényezők is közrejátszhatnak a lábujj-deformáció kialakulásában. Bizonyos lábfejforma, illetve a laza szalagok is elősegíthetik a betegségek létrejöttét.

Jó hír, hogy ügyes szakemberek ortopédusok segítségével kifejlesztették azt az eszközt, mely segít visszaállítani lábujjaidat természetes helyzetükbe.


Toe Corrector - egyenesítsd ki lábujjaidat, fájdalom nélkül!
A Toe Corrector egy puha szilikonból készült lábujj távtartó, mely lábujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állítja. Mindezt fájdalom nélkül, rövid idő alatt, akár az otthonod kényelméből érheted el! (IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETŐ A TERMÉK)


Használd rendszeresen, és már pár héten belül érezhető javulást tapasztalhatsz. A fájdalmak fokozatosan enyhülnek, elmúlnak a bőrkeményedések, lábujjaid elkezdenek visszaállni helyes pozíciójukba.

Hogyan hat?

A Toe Corrector a lábujjakat természetes helyzetükbe kényszeríti, ezáltal napról-napra segít azokat kiegyenesíteni. A járásod is javulhat vele: mivel a lábra nehezedő nyomás eloszlik, ezért stabilabb lesz tőle az egyensúlyod, sokkal szebb lesz a testtartás.


Így használd:

A nagylábujjtól kezdve egyszerűen húzd fel a szilikongyűrűket mindegyik lábujjadra. Bal és jobb lábon is viselheted. Nagyon kényelmes, nem akadályoz a mozgásban. Mezítláb, zokniban, harisnyában, cipőben is veled lehet. Bármilyen lábra alkalmas, hölgyeknek és uraknak is kiváló, megelőzésre is ajánlott eszköz.

Kiknek ajánlott?

- mindenkinek, akiket bütyök, kalapácsujj vagy görbe lábujjak kínoznak
- akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni, vagy szeretnék megelőzni azt
- sokat gyaloglóknak, kirándulóknak
- állómunkát végzőknek
- akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- sportolóknak
- mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon



AKTUÁLIS:

Főoldal