Itt a mai legfrissebb térkép, ami megmutatja, hogyan oszlik meg Magyarország megyéiben az 585 főre emelkedett regisztrált fertőzött:

Itt a mai legfrissebb térkép, ami megmutatja, hogyan oszlik meg Magyarország megyéiben az 585 főre emelkedett regisztrált fertőzött:

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 585-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy idős beteg. 42 főre emelkedett a gyógyultak száma is - olvasható a www.koronavirus.gov.hu honlapon.

A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat.Ahogy az eddigi elhunytak adataiból is látszik, a koronavírus az idősekre a legveszélyesebb, ezért nyomatékosan kérjük az időseket, hogy maradjanak otthon, és a bevásárláshoz kérjék hozzátartozóik vagy az önkormányzat segítségét.

A beazonosított koronavírus-fertőzöttekről megyei adatokat is közölnek:

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal