Szandi szerint nem véletlenül kaptuk ez a vírust, hiszen...

Hosszú posztban fejtette ki véleményét a koronavírus-járványról Szandi. Szerinte nem véletlenül kaptuk ezt a vírust.Szandi

Szandi hosszú posztban mesélte el véleményét: szerinte azért kaptuk a koronavírus-járványt, mert ez egy hatalmas lecke az emberiségnek.

"Nem tudom, ti hogy vagytok vele de én azt érzem, nem véletlenül kapta az emberiség ezt a leckét. Ráadásul pont a Húsvét előtti nagyböjt idején. Hiszem, hogy ezzel az egésszel a jó Istennek célja van. Tanulnunk kell, fejlődnünk kell és kicsit elgondolkodni azon, mennyire figyelünk egymásra, mennyire tudunk összetartani, ha baj van. Köszönet és hála minden nővérnek, orvosnak, ápolónak, akik emberfeletti elhivatottsággal és szeretettel vigyáznak ránk! Hiszem, hogy a zene gyógyít és ereje van. Sajnálom, hogy most egy ideig nem tudunk találkozni személyesen a fellépéseken, koncerteken! Mi Csabival rengeteg időt töltünk most az itthoni stúdiónkban és - mint ahogy már írtam Nektek -elhatároztuk, hogy pár naponta megajándékozunk Benneteket egy-egy zenei érdekességgel. Hamarosan jön a második" - írta posztjában Szandi.


AKTUÁLIS:

Főoldal