Schobert Norbi szerint a kövérekre ugyanolyan veszélyes a vírus, mint az idősekre, ugyanis...

Brit tudósok szerint a koronavírussal súlyosan fertőzött betegek csaknem kétharmada elhízott, a kövérek nagyobb valószínűséggel halnak meg a betegség következtében - mondta el videójában a Daily Mail alapján Schobert Norbi. 


Hozzátette, a kövérség meggyengült immunrendszerrel és magas vérnyomással jár így a nagy túlsúllyal élőket éppúgy kell védeni most, mint az időseket.

"Döngő léptekkel szeretnék vészriadót fújni. A kóros mértékű elhízás például alapból légzési nehézségekkel jár, a zsírraktárak pedig eltömítik a tüdőt és az ereket. A britek vizsgálata is kimutatta, hogy a túlsúlyosak pont akkora eséllyel kapják el a koronavírust, mint például a 75 évesek. Kérek szépen mindenkit, aki elkezdte a fogyókúráját, ne hagyja abba, Rékával pedig úgy segítünk, hogy heti három alkalommal élő aerobikórát tartunk a Facebookon, amik visszanézhetőek. A felhalmozott liszt és cukor nem fogja megmenteni az életüket" – mondta el Norbi videójában, amit itt meg is nézhetsz.

Az életmódszakember posztjához többezer hozzászólás érkezett, mondandója, ahogyan ez lenni szokott, megosztja a követőit.forrás: https://www.life.hu/eletmod/20200324-schobert-norbi-veszriadot-fujt-az-elhizottak-konnyebben-elkapjak-a-koronavirust.html

AKTUÁLIS:

Főoldal