Megtörtént a hivatalos bejelentés: Meghalt az első magyar koronavírusos beteg a Szent László kórházban! Az elhunyt, egy...

Megtörtént a hivatalos bejelentés: Meghalt az első magyar koronavírusos beteg a Szent László kórházban! Az elhunyt, egy...

A kép illusztráció

Vasárnap sajnos életét vesztette egy 75 éves férfi, akit koronavírus-fertőzés gyanújával és tüdőgyulladással szállítottak a Dél-Pesti Centrumkórházba - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-vel, hozzátéve: a beteg a szállítást követően hunyt el.

Mint a Blikk megírta, Szaniszló Sándor 18. kerületi polgármester közölte a hírt, miszerint a Szent László kórházból azt a tájékoztatást kapta: meghalt kerületének egy lakosa, akit a kórházban kezeltek és koronavírusos volt.

A Blikk legfrissebb információi szerint a 75 éves budapesti férfi vasárnap délelőtt hunyt el. A férfi NEM azonos azzal a daganatos beteg idős emberrel, akiről már a sajtó is többször írt - aki az Olaszországban járt fiától kapta el a fertőzést - és jelenleg is a járvány-centrumként működő egészségügyi intézményben fekszik.

A Blikk úgy tudja, a Pesten élő nyugdíjast tegnap este szállították a László Kórházba, ahol ma meghalt. Információink szerint a Lászlóba egy másik budapesti kórházból szállították át, ahol már egy ideje tüdőgyulladással kezelték. Tegnap vált súlyosabbá az állapota, ekkor bizonyosodott be, hogy koronavírussal fertőzött.

Forrás Blikk

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal