Medveczky Ilona nem bízta a véletlenre! Leugrott a közértbe és rögtön 6 mázsa húst vásárolt majd bezárkózott otthonába, hogy véletlenül se...

Medveczky Ilona nem bízta a véletlenre! Leugrott a közértbe és rögtön 6 mázsa húst vásárolt majd bezárkózott otthonába, hogy véletlenül se...


Az idősebb sztárok, mint Pécsi Ildikó és kedvese, valamint Medveczky Ilona ki sem mozdulnak otthonról. Ilona csak akkor megy vásárolni, ha nagyon muszáj, legutóbb például 600 kiló csirkefarhátért ugrott le a közértbe.

Medveczky Ilona táncművésznőnek ugyan családja nincs, de négy kutyáról kell gondoskodnia. Az ölebek etetése nem kis feladat, legutóbb 600 kiló csirkefarhátat, nyakat és lábat vásárolt kedvenceinek, hogy egész biztosan ne maradjanak éhen a járvány idején.

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos ki sem teszik a lábukat a házból, még a kis unokájukkal sem találkoznak a járvány idején. Vizsgálatokra is menniük kellett volna, de mivel nem életbevágó, így várnak, amíg a helyzet nem javul.

Boltba se megyek, van, aki intézze a bevásárlást, de a kis unokánkat sem láthatjuk, ami azért nem könnyű, hiszen annyi boldogságot hoz az életünkbe. Ki se tesszük a lábunkat a kapun, eszem ágában sincs meghalni, elvagyunk a kertben, etetjük a madarakat, és nézzük a kutyákat, hogyan játszanak. Egy kicsit sajnálom, hogy a 80. születésnapomat, ami májusban lesz, nem ünnepelhetem azokkal, akikkel szeretném, de majd a 81.-et, na ott mindent bepótolunk! – mesélte a Blikknek Ildikó.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal