Ma a vonaton ülve, egy hallássérült fiú mindenkinek adott egy papírt…”Hallássérült vagyok kérem segítsenek 300 FT-al!” – Döbbenetes, Így reagáltak az emberek…

Ma a vonaton ülve, egy hallássérült fiú mindenkinek adott egy papírt…”Hallássérült vagyok kérem segítsenek 300 FT-al!” – Döbbenetes, Így reagáltak az emberek…Az alábbi bejegyzést egyik olvasónk, tette közzé az egyik facebook csoportban. Valóban ilyenek lennénk?

Sziasztok.
Épp a vonaton ülök és az imént egy hallássérült fiú adott egy kis papírt mellé egy tollat. A papírra az volt írva “hallássérült vagyok kérem segítsenek 300 FT-al”…a vonaton végigment, kiosztotta a lapokat majd visszament a vonat végébe. Mikor hozzám ért, nagylelkűen nem 300-at hanem 500 FT-tal segítettem amit hálája jeléül meg is köszönt.

Felálltam a helyemről fogtam magam és utána mentem nézve, hogy hány ember ad oda neki olyan “hatalmas nagy összeget”…300FT-ról van szó nem pedig 1000-ről.

Hihetetlen, hogy az emberek ilyenek legyenek. Rajtam kívül egy szintén hallássérült fiú egy 1000-est adott neki. Nekem senki ne mondja azt hogy nincs 300FT-ja mert az hazudik. Kedvességem jeléül megkaptam a tollat és egy hálás Köszönömöt jelbeszèddel.

Az én napom már jobban indult mert tudom hogy segíthettem. Ti is tegyetek így. Segítsetek másokon amikor tudtok.

Diána Lefka

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal