Korda György nyomatékosan kéri az idős emberektől: Tessék otthon maradni, hogy...

Szigorúan betartja a karantént Korda György és Balázs Klári. Két hete ki sem mozdultak.Korda György és Balázs Klári

„Nem szeretem a pánikkeltést, de azt egyszerűen nem értem meg, hogy az idősebb korosztály miért nem marad otthon. Egy felmérés szerint az idősek 75 százaléka képtelen otthon ülni, pedig ez lenne most a megoldás. Nagyon kívánom, hogy ne jussunk el oda, mint Olaszországban, ahol az orvosoknak választani kell a betegek között: kit mentenek meg és kit nem. Ezért nyomatékosan kérem: tessék otthon maradni!" – nyilatkozta az énekes a Tartsd otthon a nagyit! Facebook-oldalnak.

„Nem szokatlan nekünk, hogy össze vagyunk zárva, évtizedek óta élünk együtt. De ilyen dolog 62 éves pályafutásom alatt nem fordult elő. Koncertfelvételeket nézek, lemezeket hallgatok, igyekszem tanulni a kollégáktól, világsztároktól" – mesélte.

Balázs Klári, az énekes felesége két hete szobabiciklit vásárolt Korda Györgynek, aki naponta, öt részletben összesen másfél órát teker rajta. "Soha még nem voltam ilyen fitt" – jegyezte meg. Mivel a pókerközvetítések szünetelnek, ez a szenvedély most háttérbe szorul, hiszen Korda György az interneten nem kártyázik. „Nézze, talán az életkoromból is fakad, hogy én asztalnál vagyok igazán jó. Én az emberek viselkedéséből sejtem meg, kinek milyen lapja van. Az online pókert meghagyom a fiataloknak."

AKTUÁLIS:

Főoldal