Könnyes vallomás egy 48 órát lehúzó ápolónőtől: A kifosztott polcok miatt, szinte semmit nem tudtam venni, pedig....

Kétségtelen, hogy jelen pillanatban az egészségügyi dolgozókra - orvosokra, nővérekre - tekint a világ a koronavírus-járvány legnagyobb hőseiként. Talán épp ezért duplán megrázó az a felvétel, amit a Yorkban élő 51 éves Dawn Bilbrough tett közzé.



Dawn Bilbrough




A nővérként dolgozó asszony egy 48 órás műszakot követően szeretett volna némi ételt vásárolni az egyik szupermarketben, de a készleteket pánikszerűen felvásárolók miatt gyakorlatilag kizárólag üres polcok fogadták.

"Most fejeztem be egy 48 órás műszakot, és venni akartam pár dolgot a következő 48 óra előtt. Nincs gyümölcs, nincs zöldség, és nem tudom, hogy így hogyan maradhatnék egészséges. Akik így lecsupaszítják a polcokat, abba kell hagyják, amit csinálnak, mert az olyan emberek, mint én leszünk azok, akik majd gondoskodnak róluk, amikor a legrosszabb passzban lesznek" - magyarázta.

A felvételt eddig 27 ezren osztották meg.

Pár nappal korábban egyébként egy Utah-ban élő édesanya fakadt sírva az üres polcok láttán: ő legkisebb lányának nem tudott pelenkát venni az értelmetlen mennyiséget felhalmozó vásárlók miatt.

AKTUÁLIS:

Főoldal