FONTOS KÖZLEMÉNYT tettek KÖZZÉ a CSALÁDI PÓTLÉK, a NYUGDÍJAK és egyéb CSALÁDTÁMOGATÁSOK folyósításáról! EZ lesz a menetrend a jelenlegi rendkívüli helyzetben

FRISS!!!! Közleményt tettek közzé a családi pótlék, a nyugdíjak és egyéb családtámogatások folyósításáról! Ez lesz a menetrend a jelenlegi rendkívüli helyzetben

“A Magyar Posta számára a legfontosabb a munkavállalói egészségének és biztonságának védelme, ezért rendelte el a kézfertőtlenítők használata és a fokozott takarítás után védőfelszerelések kiosztását és alkalmazását. A maszkokat a kézbesítők, a postai ügyintézők és a csomagkézbesítők kapják. A kiosztott védőfelszerelések utánpótlása folyamatos lesz”– írták.

A bankszámlára utalásnál a jóváírás az utalás napját követő munkanapon történik meg, míg postai kifizetés esetén 3-5 nap múlva kapják meg a kiutalt ellátást.


2020. márciusi családi pótlék utalási dátuma :
2020. április 01.


A nyugdíjak és a családtámogatások kézbesítése folyamatos. A küldemények kézbesítése, valamint a postai kifizetések, például a nyugdíj és a családtámogatások, kézbesítése folyamatos.

Posta: A nyugdíjak és a családtámogatások kézbesítése folyamatos“Amennyiben a postai szolgáltatásokat illetően a veszélyhelyzetre való tekintettel további változtatások szükségesek, arról időben tájékoztatást adunk ügyfeleink részére” – közölte a Magyar Posta Zrt. a 24. hu megkeresésére.

Közölték azt is, hogy hétfő reggel arcmaszkot és gumikesztyűt kapott minden olyan postai dolgozó, akinek közvetlen ügyfélkapcsolata van.
forrás: https://m.minden-egyben.com/hirek/fontos-kozlemenyt-tettek-kozze-a-csaladi

AKTUÁLIS:

Főoldal