Felajánlotta szállodáját a külföldről hazatérő magyaroknak egy vállalkozó, ahova már be is költözött karanténba 9 hazatérő önkéntes, akik... - Küldjünk neki sok szívecskét ezért a nemes tettért!

Felajánlotta szállodáját a külföldről hazatérő magyaroknak egy vállalkozó, ahova már be is költözött karanténba 9 hazatérő önkéntes, akik... - Küldjünk neki sok szívecskét ezért a nemes tettért!



Várhatóan körülbelül 40-45 fő ingyenes, egyidejű elhelyezése lesz megoldható a hotel szobáinak műszaki felkészítését követően a 14 napos elkülönítés idejére - szúrta ki a Sokszínű Vidék.

A vállalkozó Facebookon közzétett posztja az alábbiakban olvasható:

Tisztelt Siófokiak! Kedves Barátaim!

Kollégáimért és lakókörnyezetemért felelős vállalkozóként kötelességemnek érzem, hogy lehetőségeimhez mérten csatlakozzam a kialakult helyzet kezelhetőbbé, elviselhetőbbé tételéhez. A CE Napfény Hotel üzemeltetőjeként arra az elhatározásra jutottam, hogy csatlakozom és a segítségemet ajánlom fel a külföldről hazatérő magyaroknak. Azoknak a siófokiaknak, akiknek nincs lehetőségük arra, vagy nagy nehézségekbe ütközne, hogy hozzátartozóik megóvása érdekében önkéntes karanténba vonuljanak, felajánlom a CE Napfény Hotel szobáit, térítésmentesen az előírt 14 napos elkülönítés idejére.

Személyesen felkértem Nagy Gábort, hogy orvosként támogassa kezdeményezésemet. Alpolgármester Úr együttműködéséről biztosított, amit ezúton is köszönök neki. Várhatóan körülbelül 40-45 fő egyidejű elhelyezése lesz ily módon megoldható néhány napon belül, a szálloda szobáinak műszaki felkészítését követően.

A felmerülő igényeket kérem, közvetlenül nekem juttassák el, privát üzenetben, vagy e-mail formájában a gergely.toth@cehotels.hu címre, megjelölve az országot ahonnan érkeznek és minden lényeges információt egészségügyi állapotukkal kapcsolatban.

Frissítés! 03.18.

Tisztelt Támogatóink!

Engedjétek meg, hogy beszámoljak róla, hogy a tegnap éjszakát már 9 önkéntes karantént vállaló hazatérő töltötte a szállodában. Ma, holnap, holnapután is érkeznek újabb lakók. A regisztrációk mostani állása szerint holnaputánra (03.20.) 22 szobában, összesen 29 főt tartunk nyilván.

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy amennyiben egy helyről érkeztek, akár 2-3 fő is kényelmesen elfér a szobákban, így jóval több lakót tudunk majd befogadni, mint ahogy előzetesen kalkuláltam.

FONTOS! Kezdeményezésünkre az egész országból érkeztek megkeresések, így természetesen kiterjesztettük a befogadhatók körét a Siófok vonzáskörzetén kívül élőkre is. Nagykanizsától - Debrecenig van már lakónk.

ÉTKEZÉS! Lehetővé tesszük, hogy családtagok, barátok, a karanténra vonatkozó előírások betartása mellett, étel-ital csomagot juttassanak el, de MINDENKINEK biztosítunk napi 3x étkezést a CE Plaza Hotel**** dolgozói odaadó munkájának köszönhetően (büszke vagyok rátok!!!).

FELAJÁNLÁSOK! Megható az a sok támogatás és szívhez szóló üzenet amit TŐLETEK kapunk. Számos felajánlást kaptunk (virsli, textil, pékáruk, szomszéd éttermek), amik mind-mind nagyon nagy segítséget jelentenek és ha szükség lesz rá, köszönettel el is fogjuk fogadni.

AMIRE SZÜKSÉGÜNK LENNE! További szájmaszkok a karantént kiszolgáló személyzet részére, steril gumikesztyűk, valamint tisztító szerek a folyamatos takarításhoz.

KÉREM OSSZÁTOK! JUSSON EL KEZDEMÉNYEZÉSÜNK MINÉL TÖBB OLYAN EMBERHEZ, CÉGHEZ, AKINEK LEHETŐSÉGE VAN SEGÍTENI!


Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal