Édesanyám a bevásárlásból tartott hazafele, amikor EZT az ajándék ékszert találta a motorháztetőn. Pár perccel később félelmetes dolog történt… Erről nektek is tudnotok kell!

Édesanyám a bevásárlásból tartott hazafele, amikor EZT az ajándék ékszert találta a motorháztetőn. Pár perccel később félelmetes dolog történt… Erről nektek is tudnotok kell!


„Semmi sincs ingyen” – szól a közmondás, és most kiderül, hogy ez mennyire igaz.

Sokszor találkozunk olyan kecsegtető ajánlatokkal, hogy valamilyen értékesebb tárgyat ingyen elvihetünk. Azonban az ilyen ajánlatok mögött mindig van valami kétes dolog, jobb figyelmen kívül hagyni az ehhez hasonló ajánlatokat…

Édesanyám ma vásárolni ment a plázába. Aztán felhívott és egész végig beszélgettünk telefonon. Miután végzett a vásárlással, visszament a parkolóba és észrevette, hogy valami van az ablaktörlő alatt. Furcsa volt neki, hiszen tudta, hogy a parkoló ingyenes, ezért figyelmen kívül hagyta, majd beült az autóba és elindult hazafelé.

Úton hazafelé furcsa zörgést hallott, de nem állt meg, mert a visszapillantó tükörben észrevette, hogy egy fehér dzsip követé. Nagyon félt, ezért hazáig nem mert megállni.

Szerencsésen biztonságosan hazaért. Amikor kiszállt az autóból, a motorháztető és a szélvédő között meglátott egy ezüst gyűrűt, amely egy átlátszó zacskóba volt belehelyezve, a következő felirattal: „ingyenes ékszer”. Azonnal felvettük a kapcsolatot a rendőrséggel, akik elmondták, hogy ez az egyik új módszerük az emberrablóknak. Kiszemelnek egy áldozatot, nyomkövetőt adnak neki és addig követik, ahol “biztonságosan” elrabolhatják. Ami ezután következne, abba jobb nem belegondolni…

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal