Dr Horváth József rákkutatónak sikerült megmentenie az életét egy 4 hónapos kisbabának, miután ÍGY gyógyította őt ki a rákból! Egy szívecskével ismerjük el hatalmas tettét! Mert a hősök köztünk járnak!

Dr Horváth József rákkutatónak sikerült megmentenie az életét egy 4 hónapos kisbabának, miután ÍGY gyógyította őt ki a rákból! Egy szívecskével ismerjük el hatalmas tettét! Mert a hősök köztünk járnak!Az országosan elismert rákkutató rendkívüli eseményről számolt be. Tavaly egy 4 hónapos baba édesanyja kereste őt fel, és kérte a segítségét, mivel a baba rákos volt. József az alábbi posztban meséli el, hogy mi történt, és hogy hogyan mentette meg a kisbaba életét. Megérdemel egy óriási szívecskét!!!

“Tavaly novemberben keresett meg egy elkeseredett fiatal anyuka, hogy segítsek neki, mert a 4 hónapos babájánál daganatot diagnosztizáltak. Bevallom: nem akartam első körben elvállalni a CBD-t, mert nagyon féltem, hiszen csak egy 4 hónapos baba. De az anyuka könyörögve sírt 🙁 Rengeteget gondolkoztam hogyan kezdjük el a CBD-t, és alapos tervezés után belevágtunk. Nagyon jól viselte a baba. Mindeközben kapta a kemoterápiát is szegénykém, de a CBD-nek hála, ezt is felnőtteket megszégyenítő bátorsággal viselte! Az állapota azóta is stabil 🙂 Ma az onkológus egyértelműen kimondta, hogy a daganat FELSZÍVÓDOTT!!!Azt hiszem most nagyon nagyon boldog vagyok!”

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal