A SPAR a helyzetre való tekintettel mennyiségi korlátozást vezetett be! Ekkora mennyiséget lehet vásárolni egy-egy termékből:

A SPAR a helyzetre való tekintettel mennyiségi korlátozást vezetett be! Ekkora mennyiséget lehet vásárolni egy-egy termékből:



Mennyiségi korlátozásokat vezetett be minden áruházában és az online shopban is a SPAR Magyarország, erősítette meg a 24.hu információját Maczelka Márk, a cég kommunikációs vezetője.

A cég honlapján szerdán közzétett tájékoztatásban azt írják,

a Kormány által elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel társaságunk is számos, rendkívüli intézkedést hozott annak érdekében, hogy a lakosság élelmiszerellátása folyamatos és kiegyensúlyozott legyen. Az intézkedések bevezetésével párhuzamosan szükségünk van az Önök együttműködésére is.

Kérik, hogy a vásárlók az alábbi mennyiségi korlátozásokat vegyék figyelembe, ezzel is segítve azt, hogy minden vásárlónk élelmiszerhez juthasson:

- lédig termékek esetében 5 kg/vásárlási tranzakció,
- darabban értékesített termékek esetében 10 darab/vásárlási tranzakció.

A 2020. 03. 17-étől leadott megrendelések kifizetése kizárólag előre, online lehetséges. Ezzel a lépéssel szeretnék csökkenteni a kiszállító munkatársaik és a vásárlóik közötti kontaktus idejét. Döntésük nem vonatkozik a már korábban leadott megrendelésekre, azok kifizetése a vásárlóik által korábban meghatározott módon történik.

Bubenkó Csaba, a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének elnöke egyébként a Magyar Nemzetnek adott interjújában már pedzegette, hogy mennyiségi korlátozásokat kellene bevezetni, ugyanis már több mint két hete nem csitul a vásárlási láz: a veszélyhelyzet kihirdetése óta naponta elérik az év végi ünnepek előtti forgalom másfélszeresét. - írja a 24.hu

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal