A 19 hónapos kislányom Nórika 6 napja lázas és csúnyán köhög, én ezalatt a 6 nap alatt többször hívtam orvost, kórházat! A válasz az volt, hogy....

A 19 hónapos kislányom Nórika 6 napja lázas és csúnyán köhög, én ezalatt a 6 nap alatt többször hívtam orvost, kórházat! A válasz az volt, hogy.... Köszönjük a munkátokat!!!...

A 19 hónapos kislányom 6 napja lázas és csúnyán köhög, én ezalatt a 6 nap alatt többször hívtam orvost,kórházat! A válasz az volt,hogy lázas beteget sehol nem fogadnak! Ma reggel befulladt a kislányom, majdnem megfulladt a kezeim között. Már vért köpött!

Azonnal mentőt hívtam,majd a mentős is felhívott 3 kórházat, hogy hova vihetik a kislányomat...mert sehol nem akartak fogadni! Jelenleg tüdőgyulladással!!! kezelik,antibiotikumot kap és lélegeztető gépen még 2 fajta gyógyszert a tüdejére... Egyedüli beteg egy sok ágyas gyerekosztályon! És egy szülő sem lehet ott vele,egy ilyen pici babával! Én magamnak és a lélekjelenlétemnek illetve az erőszakosságomnak köszönöm,hogy nem fulladt meg a kislányom a karjaim között!

KORONA VÍRUSRA NEM TESZTELIK,MERT KEVÉS A TESZT ÉS KELL A 65 ÉV FELETTIEKNEK!
Frissítés:

Most kaptam a hírt az orvostól, Nórikámat átszállítják Pécsre, és tesztelik koronavírusra! Jelenleg nincs jó állapotban! Köszönöm a szép szavakat!

FORRÁS

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal