2 éve alkot egy párt a 2 Down-szindromás fiatal, akiket nagyon csúnyán kigúnyolnak betegségük miatt! A fiú válasza zseniális! Hatalmas gratuláció nekik! ❤

2 éve alkot egy párt a 2 Down-szindromás fiatal, akiket nagyon csúnyán kigúnyolnak betegségük miatt! A fiú válasza zseniális! Hatalmas gratuláció nekik! ❤



A Down-szindrómás fiatal pár pontosan 2 éve él nagy boldogságban. Megszokták már, hogy megbámulják őket az utcán, pusztán másságuk miatt. Ezt nagyon jól kezelik,de ma egy nagyon csúnya atrocitásnak voltak szenvedő alanyai. A fiú a következő sorokat tette közzé közösségi oldalán:

Nem panaszkodom,mert nincs rá okom,pusztán azért írom meg mai történetünket,mert tudniuk kell az embereknek,hogy mit gondolunk,azokról akik bántanak minket. Épp ma 1 éve élünk barátnőmmel együtt megbecsülésben,nagy szeretetben. Nem akartunk ünneplést,csak egyszerű kis ebédet indultunk elfogyasztani egy étterembe. A bejárat előtt 5 tagú velünk egyidős fiú társaság hahotázva kezdett gúnyolni minket,mert szerintük hülyék vagyunk és azt mondták,ha két idióta kereszteződik,abból egy valódi barom fog születni. Nem szóltunk nekik semmit,hisz ez a nap is,mint a többi a mi közös napunk. Viszont hazatérvén most csak azt üzenem minden olyan embernek,akik bántják a hozzánk hasonlókat,hogy MI nem vagyunk hülyék... Sajnos némi fogyatékossággal születtünk a világra, de lelkünk csordultig van szeretettel és mi soha nem bántunk senkit!

Kívánjuk nektek, akik Istentől egészséget kaptatok,hogy lelketek csak fele annyira legyen tiszta,mint a miénk és akkor nem fogjátok egyetlen embertársatokat sem bántani többé!" Ha TE is úgy gondolod a fiú válasza tele van őszinteséggel, szeretettel úgy kérünk gratulálj nekik és oszd meg sorait ismerőseiddel is!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal